Obisk skupin

Prijave za organizirane skupine vrtcev in šol

cat

Dragi prijatelji,

dragi vsi, ki z otroki tako radi prihajate na obisk k eni in edini – Piki!

Po našem lanskem jubilejnem druženju, ki je bilo skoraj neponovljivo, sem za letošnji Pikin festival načrtovana nič manj kot še eno in še bolj razigrano zabavo za vse, a se je tokrat vse postavilo na glavo! In čeprav sem v tako obrnjenem svetu povsem domača, sem zdaj le prisluhnila pametnim glavam, saj sta varnost in zdravja otrok ter vas, spremljevalcev, na prvem mestu.

Pikin festival sem tako zastavila malo drugače. V Velenje bom vsekakor prispela, med 10. in 15. septembrom.

Šolskih skupin tako letos na Pikinem festivalu ne bom mogla sprejemati, saj se bo glavnina dogajanja prestavila na konec tedna, ko bom k obisku še posebej vabila družine. Ukrepi pač zahtevajo ukrepanje (še ena modrost, ki sem se jo naučila letos!). Ob tej priložnosti bi vas tako še prijazno prosila, da mi boste pomagali pri obveščanju vaših šolarje  in njihovih staršev, ko bom končno našla čas, da poziram za plakat!

Morda bo med otroki nekaj žalosti in slabe volje, pa si najbrž lahko predstavljate, da je prav Pika tista, ki je v tem trenutku najbolj pikasta od želje, da bi bilo vse drugače. Prenesite mojim majhnim prijateljem najlepše in največje pozdrave, povejte jim, da Pika trdno verjame, da bo še vse dobro in tako lepo in še lepše, kot je že bilo!

Držim fige na obeh rokah in eni nogi, da se ponovno srečamo prihodnje leto!

                                                                                              Vaša Pika