Obisk skupin

Prijave za organizirane skupine vrtcev in šol

cat
Drage učiteljice in učitelji, veseli smo vašega odziva in zanimanja za obisk 33. Pikinega festivala - žal sporočamo, da prijav organiziranih skupin ne sprejemamo več, saj imamo zaradi velikega zanimanja zasedene vse dopoldanske termine. Vse Pike in gusarje, ki si vseeno želijo obiskati festival vabimo, da se festivala udeležijo v popoldanskem času s svojimi najdražjimi.

Dragi Pikini prijatelji,

čeprav zaradi vseh novih pravil in navodil, ki so jih prinesli ti čudni časi, Pika organiziranih skupin na preteklem festivalu ni sprejemala, smo veseli, da se letos lahko ponovno snidemo! Letos vas z odprtimi rokami vabimo, da obiščete že 33. Pikin festival s prav posebno temo -  Narobe svet. 

Organizirane skupine šol in vrtcev bomo letos sprejemali od ponedeljka, 12., do srede, 14. 9. 2022.

Za vas že pripravljamo temeljit, poučen in predvsem zabaven program, ki ga bomo v začetku meseca maja poslali na vse slovenske vrtce in šole! Tam boste poleg programa našli tudi možnost prijave ter vse ostale pomembne informacije, ki jih bomo za vas kmalu pripravili pod strogim Pikinim nadzorom. 

Za več informacij pa nam lahko pišete na pika@velenje.si. Komaj vas čakamo!

PRIJAVE
Prijave za organizirane skupine sprejemamo od 6. 6. 2022 do zasedbe prostih mest. Urnik želenih dejavnosti lahko uskladite:
• po telefonu 03 898 25 71 ali
• po elektronski pošti pika@velenje.si.