Obisk skupin

Prijave za organizirane skupine vrtcev in šol

cat
Piki se letos še posebej mudi med otroke, tako jo v našem mestu pričakujemo prej kot običajno. Pikin festival bo na spremenjeni lokaciji – v središču Velenja potekal med 9. in 15. septembrom 2019, šole in vrtci pa si za obisk Pikinega festivala lahko rezervirate termin od torka, 10. 9., do petka, 13. 9. 2019.

Naj izpostavimo nekaj razlogov, zakaj je obisk festivala letos res nujna stvar:
30. Pikin festival bo nekaj posebnega že zato, ker bo jubilejen, prav tako pa se bo letos preselil nazaj v središče Velenja, kjer se je davno tega vse skupaj tudi začelo.

Novo prizorišče bo nadvse razgibano, zanimivo in igrivo. Festival še vedno ostaja izvrstna priložnost za doživetje poučnega kulturnega dne na svojstven način. In nenazadnje – Pika je naša super junakinja in vzornica številnih generacij otrok, pa tudi odraslih, ki smo mladi po srcu.

V priponki si lahko ogledate programsko zgibanko s podrobnimi informacijami in programom za organizirane skupine.  Urnik želenih dejavnosti lahko uskladite po telefonu: 03 898 25 71 ali po elektronski pošti: pika@velenje.si.

Vsako najavljeno skupino bo ob prihodu v Velenje sprejela Pika vodička, ki bo skupino ves čas spremljala in poskrbi za izvedbo dogovorjenega urnika aktivnosti.

Program lahko na vašo željo vključuje ogled gledališke predstave, obisk kreativnih delavnic in umetniških četrti, ogled razstav, vožnjo z ladjico po Velenjskem jezeru, aktivnosti na zunanjih poligonih - izbira je vaša. Priporočamo, da izbor vaših aktivnosti uskladite po pregledu festivalske ponudbe objavljene v priponki spodaj.

Revija za šole in vrtce

pika