Sodelujemo

Ponudba za sponzorje

Pika tokrat nekoliko drugače – prihaja Pikin MINI vikend!

cat

Pika je najmočnejša, najpogumnejša, najbolj iznajdljiva in zelo radovedna 9-letna deklica, ki ima v Sloveniji svoj festival. Pikin festival je največji dogodek za družine in otroke, ki mu daleč naokoli ni enakega, saj kakovostno in preudarno združuje raznovrstne aktivnosti. Pegasta junakinja z dvema rdečima kitkama je osvojila že nešteta srca, želimo si, da bo to leto med njimi tudi vaše. Največji družinski festival v Sloveniji ponuja odprto paleto možnosti za vse panoge, storitvene dejavnosti ter promocijo izdelkov ali blagovnih znamk. Nova lokacija vsem sodelujočim ponuja odprte možnosti za nove, sveže, kreativne marketinške in prodajne pristope, pa tudi takšne, ki so že preverjeni, ustaljeni ter dobro utečeni, zato lahko prepoznavnost vaše blagovne znamke s prisotnostjo na Pikinem festivalu eksponentno naraste.

31. Pikin festival bo letos res nekoliko drugačen in v nekoliko manjšem obsegu, a Pika vam vseeno obljublja razgibano, zanimivo in igrivo zabavo. Čeprav Pika navadno ne mara pravil, bo tokrat le naredila izjemo - vaša varnost in zdravje sta ji na prvem mestu, zato bo upoštevala vsa navodila in priporočila svoje zveste ekipe pomočnikov, ki bo spremljala priporočila Nacionalnega inštituta za javno zdravje in festival prilagajala glede na dane razmere.

Upamo, da bomo lahko izvedli vsaj del aktivnosti, ki smo si jih zamislili. Če bo šlo vse po načrtu, bo mesto tokrat zaživelo v soboto in nedeljo, 26. in 27. 9. 2020, ko bo potekal PIKIN MINI VIKEND. V ospredju DRUŽINSKEGA VIKENDA bodo lutkovne, igrane, plesne, čarovniške in glasbene predstave. Letos prav tako ne bo organiziranih obiskov za šole in vrtce, ampak bomo k obisku še posebej vabili družine.

Vabimo vas, da v sklopu festivalskih aktivnosti predstavite vaše podjetje, izdelke ali storitve. Z veseljem se bomo prilagodili vašim željam in jih umestili v zgodbo festivala. Sodelovanje vam zagotavlja edinstven pristop za oseben doseg družin iz vse Slovenije. Oblike prodajnih in promocijskih aktivnosti bomo po potrebi uskladili po meri, spodaj pa navajamo tipsko ponudbo.

Osebna izkaznica

KAJ: 31. Mini Pikin festival

KJE: Velenje, Slovenija

KDAJ: sobota, 26., in nedelja, 27. september 2020

LOKACIJA: Različna prizorišča v središču mesta povezana s peš potmi, dostopna tudi gibalno oviranim osebam. Prizorišča bodo odprta od 10. do 18. ure.

OBISKOVALCI: družine iz vse Slovenije

Obvestilo o možnosti odpovedi dogodka

Organizatorji Pikinega festivala skrbno spremljamo napotke pristojnih institucij in sledimo vsem spremembah, ki zadevajo zbiranje ljudi ter organizacije kulturnih dogodkov. Dogodke, pri katerih ne moremo v celoti zadostiti vseh zahtevam NIJZ-ja oz. njihovo soglasje zanje ne bo prispelo pravočasno, bomo žal prisiljeni odpovedati. Računi za opravljene storitve bodo izdani po koncu festivala. Prosimo vas za razumevanje.

Ponudba

LESENA STOJNICA

Prodajna in promocijska ponudba. Najem lesene stojnice lahko po potrebi zajema tudi dodatno površino ob stojnici za izvajanje različnih aktivnosti. Stojnica ima nadstreškek in odlagalno polico pod pultom. Lokacija stojnic je na Cankarjevi ulici v središču mesta, ki je del osrednjega festivalskega prizorišča v neposredni bližini Titovega trga.

Dimenzija stojnice: 2 x 1 m
Elektrika: da (doplačilo 10 EUR + DDV / dan)
Vikend paket 2 dni: 120 EUR + DDV
En dan: 70 EUR + DDV

NAJEM PROSTORA
Odprta travnata ali asfaltna površina v središču mesta v neposredni bližini Titovega trga. Najemnik na zakupljeni površini postavi lastno kompozicijo (šotor, stojnico, paviljon, poligon, igrala, …), ki jo predhodno po dogovoru potrdi organizator. Pri najemu večje površine se cena uskladi z organizatorjem.

površina

Enodnevni najem

Vikend paket

9 m²

60 EUR + DDV

100 EUR + DDV

15 m²

70 EUR + DDV

120 EUR + DDV

25 m²

100 EUR + DDV

150 EUR + DDV

40 m²

150 EUR + DDV

220 EUR + DDV

50 m²

200 EUR + DDV

300 EUR + DDV

Elektrika: da (doplačilo 10 EUR + DDV / dan)

HIŠKA S PORTALOM V PIKINEM MESTU
Za šotor – hišico z vašo ponudbo organizator izdela leseno pročelje, na katerem je ime (npr. pekarna, banka, zavarovalnica, trgovina, čevljarna, …). Blagovne znamke ali podjetja se predstavijo v notranjosti hišk, pred njimi je na voljo prostor za izvajanje različnih aktivnosti. V ceno je zajet strošek izdelave portala hiške, postavitev šotora (leseno dno), elektrika in gasilski komplet (1x miza + 2 x klop).

Možen termin zakupa: vikend paket dva dni
Velikost šotora: 3 x 3 m
Elektrika: da
Prostor pred šotorom: 3 x 2 m
Cena: 800 EUR + DDV
Podjetja, ki so bila najemnik hiške preteklo leto, imajo ugodnost in krijejo strošek 600 EUR + DDV.

NAJEM ŠOTORA
Prodajna in promocijska ponudba. Najem šotora lahko na željo vključuje tudi dodatno površino za izvajanje različnih aktivnosti. Promocijski šotori so na osrednjem prizorišču ob glavni sprehajalni poti.

Možen termin zakupa: vikend paket dva dni
Dimenzija šotora: 3 x 2 m s prodajnim pultom
Elektrika: da (doplačilo 10 EUR + DDV / dan)
Cena: 600 EUR + DDV

MASKOTA
Maskota se lahko neomejeno giba po celotnem zunanjem prizorišču festivala. Ob maskoti je lahko tudi spremljevalna oseba za deljenje promocijskega materiala. Za izvajanje prodajnih aktivnosti se naročnik dogovori z organizatorjem, ki potrdi dovoljeno lokacijo za prodajo.

En dan: 200 EUR + DDV
Vikend paket / 2 dni: 350 EUR + DDV

DELITEV PROMOCIJSKEGA GRADIVA
Razdeljevanje ene vrste promocijskega gradiva po celotnem zunanjem prizorišču festivala z največ dvema delivcema. Deljenje naročnik izvaja sam, omejitev glede količine gradiva ni. Za izvajanje prodajnih aktivnosti se naročnik dogovori z organizatorjem, ki potrdi dovoljeno lokacijo za prodajo.

En dan: 180 EUR + DDV
Vikend paket / 2 dni: 300 EUR + DDV

GENERALNI POKROVITELJ 31. PIKINEGA FESTIVALA
Najvidnejša pozicija v vseh medijskih orodjih festivala, ki zagotavlja najučinkovitejšo promocijo, vključuje najem prostora in infrastrukture (na željo pokrovitelja). Paket vključuje ekskluzivne elemente promocije v dogovoru s pokroviteljem.
Vrednost pokroviteljstva: 3.000 EUR + DDV

KONTAKTNI PODATKI


Sponzorji in mediji
Neža Jovan
telefon: 03 898 25 82 / 031 811 187
e-naslov: neza.jovan@festival-velenje.si

Donatorstvo, prodaja in gostinska dejavnost
Silvija Pirtovšek
telefon: 03 898 25 81 / 041 265 839
e-naslov: silvija.pirtovsek@festival-velenje.si

Organizator 31. Mini Pikinega festivala
Festival Velenje, Titov trg 4, 3320 Velenje
info@festival-velenje.si
www.pikinfestival.si

Soorganizatorji: Mestna občina Velenje, Mladinski center Velenje, Medobčinska zveza prijateljev mladine Velenje, Knjižnica Velenje, Javni sklad za kulturne dejavnosti - OI Velenje, Muzej Velenje, Vrtec Velenje, Glasbena šola Frana Koruna Koželjskega Velenje, ŠRZ Rdeča dvorana Velenje, Galerija Velenje, ZKD Šaleške doline, Športna zveza Velenje, Šolski center Velenje, osnovne šole Velenje in še številne druge organizacije in društva iz Šaleške doline.