Sodelujemo

Ponudba za sponzorje

Pika tokrat nekoliko drugače – prihaja Pikin MINI vikend!

cat

Pika je najmočnejša, najpogumnejša, najbolj iznajdljiva in zelo radovedna 9-letna deklica, ki ima v Sloveniji svoj festival. Pikin festival je največji dogodek za družine in otroke, ki mu daleč naokoli ni enakega, saj kakovostno in preudarno združuje raznovrstne aktivnosti. Pegasta junakinja z dvema rdečima kitkama je osvojila že nešteta srca, želimo si, da bo to leto med njimi tudi vaše.

Največji družinski festival v Sloveniji, ki ga v sedmih dneh obišče več kot 100.000 obiskovalcev, ponuja odprto paleto možnosti za vse panoge, storitvene dejavnosti ter promocijo izdelkov ali blagovnih znamk. Nova lokacija vsem sodelujočim ponuja odprte možnosti za nove, sveže, kreativne marketinške in prodajne pristope, pa tudi takšne, ki so že preverjeni, ustaljeni ter dobro utečeni, zato lahko prepoznavnost vaše blagovne znamke s prisotnostjo na Pikinem festivalu eksponentno naraste.

31. Pikin festival bo letos res nekoliko drugačen in v nekoliko manjšem obsegu, a Pika vam vseeno obljublja razgibano, zanimivo in igrivo zabavo. Čeprav Pika navadno ne mara pravil, bo tokrat le naredila izjemo - vaša varnost in zdravje sta ji na prvem mestu, zato bo upoštevala vsa navodila in priporočila svoje zveste ekipe pomočnikov, ki bo spremljala priporočila Nacionalnega inštituta za javno zdravje in festival prilagajala glede na dane razmere.

Upamo, da bomo lahko izvedli vsaj del aktivnosti, ki smo si jih zamislili. Če bo šlo vse po načrtu, bo mesto tokrat zaživelo v soboto in nedeljo, 26. in 27. 9. 2020, ko bo potekal PIKIN MINI VIKEND. Ustvarjalo, raziskovalo, potovalo in stopalo se bo Po Pikinih poteh, kar je tudi glavni moto letošnjega festivala. Klasične ustvarjalne delavnice se bodo spremenile v umetniške, interaktivne, motorične, raziskovalne in gibalne otočke, ki bodo razpršeni po vsem mestu, osrednji otok Taka-Tuka pa bo kraljeval na Titovem trgu, v primeru slabega vremena pa se Pikin vikend prestavi na soboto in nedeljo, 3. in 4. 10. 2020.

Organizatorji zato pozivamo vse drzne, razigrane in nagajive ponudnike storitev in izdelkov, da sprejmete izziv in se na festivalu predstavite na edinstven način, ki bo očaral obiskovalce. Želimo si, da bi videli dobro priložnost in svojo blagovno znamko, storitev ali dobro ime predstavili številnim obiskovalcem Pikinega festivala.

Ponudbo za sponzorje že pridno pripravljamo in jo objavimo takoj, ko jo pregleda tudi Pika! za vsa ostala vprašanja pa se lahko obrnete na njeni pomočnici - Nežo in Silvijo - njune kontaktne podatke najdete spodaj.

Pokroviteljstvo in prodaja
Neža Jovan
telefon: 03 898 25 82 / 031 811 187
e-naslov: neza.jovan@festival-velenje.si

Silvija Bašnec
telefon: 03 898 25 81 / 041 265 839
e-naslov: silvija.basnec@festival-velenje.si