Sodelujemo

Ponudba za sponzorje

Velik, večji, največji!

cat

Pika je najmočnejša, najpogumnejša, najbolj iznajdljiva in zelo radovedna 9-letna deklica, ki ima v Sloveniji svoj festival. Pikin festival je največji dogodek za družine in otroke, ki mu daleč naokoli ni enakega, saj kakovostno in preudarno združuje raznovrstne aktivnosti. Pegasta junakinja z dvema rdečima kitkama je osvojila že nešteta srca, želimo si, da bo to leto med njimi tudi vaše.

Osrednje prizorišče Pikinega festivala se letos s prostora ob Velenjskem jezeru seli v središče Velenja, tja, kjer se je pred tridesetimi leti vse skupaj začelo. Središče dogajanj bo Rdeča dvorana, kjer bo potekal večji del kreativnih delavnic, interaktivne dejavnosti in promocijske ter prodajne aktivnosti. Drugi del dogajanja bo potekal na osrednjem mestnem otroškem igrišču, tretji pa na Titovem trgu. 30. Pikin festival pa ne bo poseben le zaradi spremembe lokacije, ampak bo nekaj posebnega že samo zato, ker Pika praznuje okroglih trideset let!

Največji družinski festival v Sloveniji, ki ga v sedmih dneh obišče več kot 100.000 obiskovalcev, ponuja odprto paleto možnosti za vse panoge, storitvene dejavnosti ter promocijo izdelkov ali blagovnih znamk. Nova lokacija vsem sodelujočim ponuja odprte možnosti za nove, sveže, kreativne marketinške in prodajne pristope, pa tudi takšne, ki so že preverjeni, ustaljeni ter dobro utečeni, zato lahko prepoznavnost vaše blagovne znamke s prisotnostjo na Pikinem festivalu eksponentno naraste.

Organizatorji zato pozivamo vse drzne, razigrane in nagajive ponudnike storitev in izdelkov, da sprejmete izziv in se na festivalu predstavite na edinstven način, ki bo očaral obiskovalce. Želimo si, da bi videli dobro priložnost in svojo blagovno znamko, storitev ali dobro ime predstavili številnim obiskovalcem Pikinega festivala.

Pokroviteljstvo in prodaja
Neža Jovan
telefon: 03 898 25 82 / 031 811 187
e-naslov:
neza.jovan@festival-velenje.si

Silvija Bašnec
telefon: 03 898 25 81 / 041 265 839
e-naslov:
silvija.basnec@festival-velenje.si

Ponudba za sponzorje

pika