Sodelujemo

Pikin sejem

Pikin sejem

crocodile
Vse kreativce, ki ste nagajivo in hudomušno razigrani, vabimo, da se letos udeležite kar dveh Pikinih sejmov. Predstavite se s pisano obarvano, nagajivo, pikasto in gusarsko naravnano izvirno ponudbo, ki bo premamila mošnjičke množice obiskovalcev. 

Pikin BaZart bo potekal v soboto in nedeljo, 10. in 11. 9. 2022, na Velenjski promenadi, na Cankarjevi ulici pa bo postavljen Pikin sejem, ki bo potekal vse dni festivala, in sicer med 10. in 14. septembrom.

Pikin BazArt

pika

Osrednje prizorišče Pikinega festivala tudi letos poteka v središču Velenja. V sklopu festivala bo tudi letos organiziran Pikin umetniški sejem, ki bo potekal v soboto, 10. 9., in v nedeljo, 11. 9. 2022, na Velenjski promenadi in na Cankarjevi ulici. 

Vabimo vas, da na stojnici predstavite svojo pisano obarvano, nagajivo in izvirno naravnano ponudbo, ki bo premamila mošnjičke obiskovalcev. Naj poudarimo, da na umetniški tržnici gostimo le ročno izdelano ponudbo.

Cena stojnice znaša: 

Sobota, 10. 9. 2022 – 60 EUR (DDV je vključen)

Sobota, 10. 9. 2022, in nedelja, 11. 9. 2022 – 90  EUR (DDV je vključen)

Prijavo pošljite najkasneje do ponedeljka, 15. avgusta 2022.

Po pošti: Festival Velenje, Titov trg 4, 3320 Velenje

Po faksu: 03/898 25 85

Na elektronski naslov: antonija.lovrek-petric@festival-velenje.si

Prijavnico za prijavo najdete v priloženi priponki.

Ob izpolnjeni prijavnici nam OBVEZNO pošljite nekaj fotografij izdelkov, ki jih nameravate prodajati, in kratek opis vaše ponudbe. Po pregledu ustreznosti izdelkov vam bomo do 1. septembra poslali potrditveni obrazec in izjavo z vsemi nadaljnjimi informacijami.

Umetniška tržnica bo v primeru slabega vremena dan prej odpovedana.

Vabljeni v Pikino družbo!

Pikin sejem na Cankarjevi ulici

crocodile

Pikin sejem bo potekal od sobote do srede, 10. do 14. septembra 2022, na Cankarjevi ulici v neposredni bližini Pikinega festivala. 

Vse podrobnosti o prijavi in sodelovanju na sejmu najdete v priloženi prijavnici.