Sodelujemo

Postani Pikin animator

Postani Pikin animator!

crocodile

ČOPIČI IN ZELENA BARVA SO PRIPRAVLJENI, SEDAJ POTREBUJEM LE ŠE VAŠO POMOČ!

Ja, ja, spet jaz. Leto je naokoli in čas je, da te zopet nežno pocukam za rokav. Letošnje leto bom prišla v Velenje že 35. leto zapored in ponovno polepšala svet! In to ne samo z nasmehi na otroških obrazih, ampak tudi tako, da ga bom malo pospravila, smeti reciklirala, drevesa posadila in vas kaj o naravi naučila.

Ker smo skupaj najmočnejši, najbolj iznajdljivi in imamo radi velike izzive, bomo rdečo nit letošnjega obarvali zeleno! S skupnimi močmi bomo mesto napolnili z umetniškimi, interaktivnimi, motoričnimi, raziskovalnimi, kulturnimi, ustvarjalnimi, glasbenimi in gibalnimi kotički, obiskovalcem pa bomo pričarali skrivnosti narave kar v središču  mesta. Študentska dela bodo predvidoma potekala od 7. do 13. 9. 2024, tehnična dela pa že v začetku septembra. 

Ker smo letošnje leto bolj ''zeleni'', lahko prijavnico oddate kar preko e-obrazca:

https://forms.gle/XNa9ZV6ypfqtaGx48

Za delo se lahko prijavite vsi s statusom študenta in dijaki zaključnih letnikov srednjih šol.

Če vas zanima delo na Pikinem festivalu, prijavnico oddajte najkasneje do 14. avgusta 2024. Plačilo za delo je 7,21 € bruto oziroma 6,20 € neto na uro.                                                                         
Prosimo, da ste pri izpolnjevanju prijave čim bolj natančni in da poskusite v odgovorih res predstaviti sebe in svoje interese, saj bomo tako lahko lažje naredili izbor za posamezna dela. O izbiri vas bomo obvestili do 20. 8. 2024. Za vse izbrane študente bo obvezen tudi uvodni sestanek, ki bo v ­­­­­­­petek, 30. 8. 2024, ob 17. uri v Domu kulture Velenje, zato si že sedaj rezervirajte ta dan.

Če imate težave pri izpolnjevanju spletne prijavnice, jo lahko oddate tudi v fizični obliki (najdete jo v priponki spodaj) ter jo izpolnjeno pošljete na elektronski naslov: pika@velenje.si ali po pošti na naslov: Festival Velenje, Titov trg 4, 3320 Velenje. 

Jaz priskrbim čopiče in barvo, ti pa dobro voljo.
Se srečamo na festivalu. 
P!Ka

Priloge

cat