Sodelujemo

Postani Pikin animator

Pomagajte Piki zavrteti njen časovni stroj!

crocodile

Bi šli s Piko v preteklost, sedanjost in prihodnost? Imate srečo, saj se bo letošnji, že 34. Pikin festival, ki bo potekal med 9. in 15. 9. 2023, spremenil v ČASOVNI STROJ, znotraj katerega bo mogoče potovati od predvčerajšnjega do pojutrišnjega dne – od antičnih do že prav futurističnih časov. Da bo dogodivščina čim bolj vesela in družba najboljša, Pika potrebuje pomočnike vseh vrst – pionirje, Grke, viteze in ljudi iz prihodnosti!

Ob pripravi vseh aktivnosti vas Pika ponovno kliče na pomoč! S skupnimi močmi bomo mesto napolnili z umetniškimi, interaktivnimi, motoričnimi, raziskovalnimi, kulturnimi, ustvarjalnimi, glasbenimi in gibalnimi kotički, obiskovalcem pa bomo ponudili nepozabne avanture igrivih dogodivščin iz preteklosti, sedanjosti in prihodnosti. 

Študentska dela bodo predvidoma potekala od 9. do 15. 9. 2023, tehnična dela pa že v začetku septembra. Poleg animatorjev za delo v delavnicah letos iščemo prav posebne animatorje, ki si upajo stopiti iz okvirjev in se z našo pomočjo preleviti v like različnih zgodovinskih obdobij ter otroke zabavati na še bolj doživet način.

Če vas zanima delo na Pikinem festivalu, prosimo, da oddate izpolnjeno prijavnico v skladu s spodnjimi navodili. Plačilo za delo je 7 € bruto (5,9 € neto) na uro.

Prijavnico lahko oddate:                                                                                               
- preko e-pošte na naslov: pika@velenje.si,
- osebno v Dom kulture Velenje
- ali jo pošljete po pošti na naslov: FESTIVAL VELENJE (Za Pikin festival), Titov trg 4, 3320 Velenje.

Prosimo, da ste pri izpolnjevanju prijave čim bolj natančni in da poskusite v odgovorih res predstaviti sebe in svoje interese, saj bomo tako lahko lažje naredili izbor za posamezna dela. O izbiri vas bomo obvestili do 25. 8. 2023. Za vse izbrane študente bo obvezen tudi uvodni sestanek, ki bo v ­­­­­­­soboto, 2. 9. 2023, ob 11. uri v Domu kulture Velenje, zato si že sedaj rezervirajte ta dan.

Se vidimo – ali pa kot v prihodnosti rečejo OMIDIV ES! Pridružite se 34. Pikinemu festivalu in se popeljite z najbolj posebnim časovnim strojem v dogodivščino za vse čase!                                                                        

Vaša P!Ka

Priloge

cat