01. 06. 2021 ob ,

Poletni eMCe izziv

Ljubitelji športa, športne rekreacije in vsi, ki boste to še postali, vabimo vas na naslednji, razširjeni, še večji in zabavnejši eMCe izziv! 

Sodelujete lahko vsi, priložnostni in redni rekreativci, še posebej pa bomo veseli tistih, ki ste za štart potrebovali še malo motivacije! Sam greš! 

Telesna aktivnost prinaša v naša življenja številne pozitivne učinke, zato to poletje ne spremljaj športa le iz kavča, se vidimo v naravi, na igriščih, v dvoranah, na parketu! 

Točke pridobivate z indvidualnimi športi (hribolazenje, plezanje, tek, kolesarjenje, fitnes, joga), ki prinašajo 2 točki in/ali z ekipnimi športi (košarka, nogomet, odbojka, badminton, tenis, downhill kolesarjenje), ki prinašajo 1 točko. Točke lahko nabirate v obeh kategorijah. 

Pravila igre preberi na www.emceplac.si ali na FB dogodku »Poletni eMCe izziv«. 


http://www.velenje-events.si/si/imagelib/header-banner//default/Mladinski%20center%20Velenje/logo_emce_plac_slika.jpg / <image>1000000289</image> <categories> <category>377</category> </categories> <locations> <micro_location>Različni športni objekti, površine, v naravi, ...</micro_location> </locations> <target_audience> <target_audience>881</target_audience> </target_audience> <dates> <range> <from>01.06.2021</from> <to>31.08.2021</to> <range_time_from></range_time_from> <range_time_to></range_time_to> </range> </dates> <time_from></time_from> <time_to></time_to> <organizer_selector>1559</organizer_selector> <organizer></organizer> <coorganizer>Mladinski center Velenje, Šaleški študentski klub</coorganizer> <organizer_data> <email></email> <phone></phone> <website></website> </organizer_data> <price></price> <general> <subtitle></subtitle> <summary>&lt;p&gt;Ljubitelji športa, športne rekreacije in vsi, ki boste to še postali, vabimo vas na naslednji, razširjeni, še večji in zabavnejši eMCe izziv!&amp;nbsp;&lt;/p&gt;&lt;p&gt;Sodelujete lahko vsi, priložnostni in redni rekreativci, še posebej pa bomo veseli tistih, ki ste za štart potrebovali še malo motivacije! Sam greš!&amp;nbsp;&lt;/p&gt;&lt;p&gt;Telesna aktivnost prinaša v naša življenja številne pozitivne učinke, zato to poletje ne spremljaj športa le iz kavča, se vidimo v naravi, na igriščih, v dvoranah, na parketu!&amp;nbsp;&lt;/p&gt;&lt;p&gt;Točke pridobivate z indvidualnimi športi (hribolazenje, plezanje, tek, kolesarjenje, fitnes, joga), ki prinašajo 2 točki in/ali z ekipnimi športi (košarka, nogomet, odbojka, badminton, tenis, downhill kolesarjenje), ki prinašajo 1 točko. Točke lahko nabirate v obeh kategorijah.&amp;nbsp;&lt;/p&gt;&lt;p&gt;Pravila igre preberi na&amp;nbsp;&lt;a href=&quot;http://www.emceplac.si/&quot; target=&quot;_blank&quot;&gt;www.emceplac.si&lt;/a&gt;&amp;nbsp;ali na FB dogodku &#187;Poletni eMCe izziv&#171;.&amp;nbsp;&lt;/p&gt;&lt;br&gt;</summary> </general> <approved>True</approved> <content> <image> <file>1000007184</file> </image> </content>