01. 06. 2021 ob , Drugo

Spletni Kino Velenje

Kino Velenje je eden izmed dvajsetih kinematografov v Art kino mreži Slovenije (AKMS), ki preko lastne spletne platforme omogoča ogled skrbno izbranega kakovostnega filmskega programa za različne generacije.

DOSTOP DO PLATFORME je možen preko spletnih strani FESTIVALA VELENJE ali KINA VELENJE.

Platforma je preprosta in varna za uporabnika, omogoča legalen ogled filmov, z enotnim kuriranim programom in cenikom. Na voljo so filmi različnih žanrov, za različne okuse in generacije. Program osvežujemo tedensko, z enim dogodkom – predstavitev novega filma – za splošno publiko (vsak četrtek ob 19. uri) in enim dogodkom za mlada občinstva (vsako soboto ob 17. uri). Na voljo so tudi posebni paketi skrbno izbranih tematskih filmov po posebej ugodni ceni. Filme si je mogoče ogledati na osebnem računalniku, tablici, pametnem telefonu ali televizorju. S plačilom 6,5 EUR gledalec dobi 7-dnevni dostop za ogled filma oziroma za sklop filmov posebnega izbora. Vse o registraciji, računu in najemu filma izveste na spletni platformi. Na njej se odvijajo tudi spremljevalni dogodki in vsebine. Spletna platforma je kinu komplementarna storitev, ki jo člani AKMS in s tem Kino Velenje omogočajo v tesnem partnerstvu z distributerji oziroma ponudniki vsebin ter s tem omogočamo dostop do filmskega programa vsem tistim, ki zaradi katerega koli razloga ne morejo ali težje obiščejo kino. Ponudba spletne platforme AKMS se bo zato razvijala in dopolnjevala.

Nadgradite obisk kina v živo tudi s spletnim kinom!

http://www.velenje-events.si/si/imagelib/header-banner//default/Festival%20Velenje/Kino%20Velenje%202021/kino_splet_odprto.jpg / <image>1000007182</image> <categories> <category>12006</category> </categories> <locations> <location>384</location> </locations> <target_audience> <target_audience>881</target_audience> </target_audience> <dates> <range> <from>01.06.2021</from> <to>31.12.2021</to> <range_time_from></range_time_from> <range_time_to></range_time_to> </range> </dates> <time_from></time_from> <time_to></time_to> <organizer_selector>1395</organizer_selector> <organizer></organizer> <coorganizer></coorganizer> <organizer_data> <email></email> <phone></phone> <website></website> </organizer_data> <price></price> <general> <subtitle>Ogled filmov preko spletne platforme</subtitle> <summary>&lt;p&gt;Kino Velenje je eden izmed dvajsetih kinematografov v&amp;nbsp;&lt;a href=&quot;http://artkinomreza.si/&quot; target=&quot;_blank&quot;&gt;Art kino mreži Slovenije&lt;/a&gt; (AKMS), ki preko lastne spletne platforme omogoča ogled skrbno izbranega kakovostnega filmskega programa za različne generacije.&lt;/p&gt;&lt;p&gt;&lt;b&gt;DOSTOP DO PLATFORME je možen preko spletnih strani &lt;a href=&quot;http://www.festival-velenje.si/743&quot; target=&quot;_top&quot;&gt;FESTIVALA VELENJE&lt;/a&gt; ali &lt;a href=&quot;https://kino.velenje.si/index.php&quot; target=&quot;_top&quot;&gt;KINA VELENJE&lt;/a&gt;.&lt;/b&gt;&lt;/p&gt; &lt;p&gt;Platforma je preprosta in varna za uporabnika, omogoča legalen ogled filmov, z enotnim kuriranim programom in cenikom. Na voljo so filmi različnih žanrov, za različne okuse in generacije. Program osvežujemo tedensko, z enim dogodkom – predstavitev novega filma – za splošno publiko (&lt;strong&gt;vsak četrtek ob 19. uri&lt;/strong&gt;) in enim dogodkom za mlada občinstva (&lt;strong&gt;vsako soboto ob 17. uri&lt;/strong&gt;). Na voljo so tudi posebni paketi skrbno izbranih tematskih filmov po posebej ugodni ceni. Filme si je mogoče ogledati na osebnem računalniku, tablici, pametnem telefonu ali televizorju. S plačilom 6,5 EUR gledalec dobi 7-dnevni dostop za ogled filma oziroma za sklop filmov posebnega izbora. Vse o registraciji, računu in najemu filma izveste na spletni platformi. Na njej se odvijajo tudi spremljevalni dogodki in vsebine. Spletna platforma je kinu komplementarna storitev, ki jo člani AKMS in s tem Kino Velenje omogočajo v tesnem partnerstvu z distributerji oziroma ponudniki vsebin ter s tem omogočamo dostop do filmskega programa vsem tistim, ki zaradi katerega koli razloga ne morejo ali težje obiščejo kino. Ponudba spletne platforme AKMS se bo zato razvijala in dopolnjevala.&lt;/p&gt;&lt;p&gt;Nadgradite obisk kina v živo tudi s spletnim kinom!&lt;/p&gt;</summary> </general> <approved>True</approved> <content> </content>