26. 09. 2020 ob 13:00, Dom kulture Velenje

Challe Salle

Koncert

Brezplačne vstopnice za vse dogodke lahko dvignete uro pred dogodkom na blagajnah v avli Doma kulture, v Kinu Velenje in v Glasbeni šoli Velenje. Število mest je omejeno.

Saša Petrović, bolj znan kot Challe Salle je 29-letni glasbenik, ki velja tudi za najlepšega slovenskega raperja. Je idol mlade generacije in trenutno eden izmed najbolj priljubljenih slovenskih glasbenikov. S svojo karizmo in stilom širi nalezljivo pozitivno energijo in predstavlja novo dimenzijo moderne glasbe. Največja uspešnica Lagano, ki ima več kot 7,7 milijonov ogledov na Youtubu, je prva pesem v reggaeton žanru pri nas, poleg tega pa tudi najbolj poslušana avtorska pesem na spletu v zgodovini Slovenije.
http://www.velenje-events.si/si/imagelib/header-banner//default/Festival%20Velenje/Pikin%20festival%202020/ChalleSalle_Rakican2019_bencak_com_123-16-37_DSC_3696.jpg / <image>1000006698</image> <categories> <category>6220</category> </categories> <locations> <location>350</location> <micro_location></micro_location> </locations> <target_audience> <target_audience>362</target_audience> </target_audience> <dates> <range> <from>26.09.2020</from> <to></to> <range_time_from>13:00</range_time_from> <range_time_to></range_time_to> </range> </dates> <time_from></time_from> <time_to></time_to> <organizer_selector>1185</organizer_selector> <organizer></organizer> <coorganizer></coorganizer> <organizer_data> <email></email> <phone></phone> <website></website> </organizer_data> <price>Prost vstop.</price> <general> <subtitle>Pikin festival</subtitle> <summary>&lt;P&gt;Koncert&lt;/P&gt; &lt;P&gt;Brezplačne vstopnice za vse dogodke lahko dvignete uro pred dogodkom na blagajnah v avli Doma kulture, v Kinu Velenje in v Glasbeni šoli Velenje. Število mest je omejeno. &lt;/P&gt;</summary> </general> <approved>True</approved> <content> <text> <style>normal</style> <text>Saša Petrović, bolj znan kot Challe Salle je 29-letni glasbenik, ki velja tudi za najlepšega slovenskega raperja. Je idol mlade generacije in trenutno eden izmed najbolj priljubljenih slovenskih glasbenikov. S svojo karizmo in stilom širi nalezljivo pozitivno energijo in predstavlja novo dimenzijo moderne glasbe. Največja uspešnica Lagano, ki ima več kot 7,7 milijonov ogledov na Youtubu, je prva pesem v reggaeton žanru pri nas, poleg tega pa tudi najbolj poslušana avtorska pesem na spletu v zgodovini Slovenije.</text> </text> </content> <fv-settings> <main-banner>true</main-banner> <main-banner-pika>true</main-banner-pika> </fv-settings>