26. 09. 2020 ob 10:00, Glasbena šola Velenje

Anika Horvat

Koncert

Velika dvorana Glasbene šole Frana Koruna Koželjskega Velenje

Brezplačne vstopnice za vse dogodke lahko dvignete uro pred dogodkom na blagajnah v avli Doma kulture, v Kinu Velenje in v Glasbeni šoli Velenje. Število mest je omejeno.

Priljubljena primorska pevka je začela nastopati, ko je bila stara toliko kot Pika. Melodije morja in sonca so jo izstrelile med najbolj priljubljene slovenske vokale, Anika pa je občinstvu vrnila s številnimi uspešnicami predvsem vrste odličnih primorskih glasbenih ustvarjalcev. Njen prepoznavni znak je mešanje glasbenih stilov, posebno vez je stkala tudi z Big Bandom RTV Slovenija in Slovensko popevko.
http://www.velenje-events.si/si/imagelib/header-banner//default/Festival%20Velenje/Pikin%20festival%202020/Anika%20Horvat_2.jpg / <image>1000006686</image> <categories> <category>6220</category> </categories> <locations> <location>385</location> <micro_location></micro_location> </locations> <target_audience> <target_audience>362</target_audience> </target_audience> <dates> <range> <from>26.09.2020</from> <to></to> <range_time_from>10:00</range_time_from> <range_time_to></range_time_to> </range> </dates> <time_from></time_from> <time_to></time_to> <organizer_selector>1185</organizer_selector> <organizer></organizer> <coorganizer></coorganizer> <organizer_data> <email></email> <phone></phone> <website></website> </organizer_data> <price>Prost vstop.</price> <general> <subtitle>Pikin festival</subtitle> <summary>&lt;P&gt;Koncert&lt;BR&gt;&lt;BR&gt;Velika dvorana Glasbene šole Frana Koruna Koželjskega Velenje&lt;/P&gt; &lt;P&gt;Brezplačne vstopnice za vse dogodke lahko dvignete uro pred dogodkom na blagajnah v avli Doma kulture, v Kinu Velenje in v Glasbeni šoli Velenje. Število mest je omejeno. &lt;/P&gt;</summary> </general> <approved>True</approved> <content> <text> <style>normal</style> <text>Priljubljena primorska pevka je začela nastopati, ko je bila stara toliko kot Pika. Melodije morja in sonca so jo izstrelile med najbolj priljubljene slovenske vokale, Anika pa je občinstvu vrnila s številnimi uspešnicami predvsem vrste odličnih primorskih glasbenih ustvarjalcev. Njen prepoznavni znak je mešanje glasbenih stilov, posebno vez je stkala tudi z Big Bandom RTV Slovenija in Slovensko popevko.</text> </text> </content> <fv-settings> <main-banner>false</main-banner> <main-banner-pika>false</main-banner-pika> </fv-settings>