26. 09. 2020 ob 12:00, Kino Velenje

Magic Aleksander

Čarodejska predstava

Brezplačne vstopnice za vse dogodke lahko dvignete uro pred dogodkom na blagajnah v avli Doma kulture, v Kinu Velenje in v Glasbeni šoli Velenje. Število mest je omejeno.

Aleksander Štucl oziroma Magic Aleksander (njegovo umetniško ime) je 24-letni fant, vedno zabaven in nasmejan. Čarovnija mu je spremenila življenje. Zadnja 4 leta se prebija na medijsko sceno s svojimi youtube posnetki, ki so dosegli več kot 1.5 milijonov ogledov. Snemal je z več kot 50 znanimi Slovenci in tujci (Borut Pahor, Severina, Jan Plestenjak, Urška Žolnir, Filip Flisar, Goran Dragić, Vid Valič, Peter Poles …). Je reden gost v oddaji Vikend Paket. Aleksander se je udeležil veliko čarovniških kongresov po svetu in tako spoznal nekatere izmed najboljših čarovnikov (Jeff Mcbride, Dynamo, Yann Frich, Shin Lim, David Stone, Lu Chen…).

http://www.velenje-events.si/si/imagelib/header-banner//default/Festival%20Velenje/Pikin%20festival%202020/Magic%20Aleksander.jpg / <image>1000006677</image> <categories> <category>6220</category> </categories> <locations> <location>392</location> <micro_location></micro_location> </locations> <target_audience> <target_audience>362</target_audience> </target_audience> <dates> <range> <from>26.09.2020</from> <to></to> <range_time_from>12:00</range_time_from> <range_time_to></range_time_to> </range> </dates> <time_from></time_from> <time_to></time_to> <organizer_selector>1185</organizer_selector> <organizer></organizer> <coorganizer></coorganizer> <organizer_data> <email></email> <phone></phone> <website></website> </organizer_data> <price>Prost vstop.</price> <general> <subtitle>Pikin festival</subtitle> <summary>&lt;P&gt;Čarodejska&amp;nbsp;predstava&lt;BR&gt;&lt;BR&gt;Brezplačne vstopnice za vse dogodke lahko dvignete uro pred dogodkom na blagajnah v avli Doma kulture, v Kinu Velenje in v Glasbeni šoli Velenje. Število mest je omejeno. &lt;/P&gt;</summary> </general> <approved>True</approved> <content> <text> <style>normal</style> <text>&lt;P&gt;Aleksander Štucl oziroma Magic Aleksander (njegovo umetniško ime) je 24-letni fant, vedno zabaven in nasmejan. Čarovnija mu je spremenila življenje. Zadnja 4 leta se prebija na medijsko sceno s svojimi youtube posnetki, ki so dosegli več kot 1.5 milijonov ogledov. Snemal je z več kot 50 znanimi Slovenci in tujci (Borut Pahor, Severina, Jan Plestenjak, Urška Žolnir, Filip Flisar, Goran Dragić, Vid Valič, Peter Poles …). Je reden gost v oddaji Vikend Paket.&amp;nbsp;Aleksander se je udeležil veliko čarovniških kongresov po svetu in tako spoznal nekatere izmed najboljših čarovnikov (Jeff Mcbride, Dynamo, Yann Frich, Shin Lim, David Stone, Lu Chen…). &lt;/P&gt;</text> </text> </content> <fv-settings> <main-banner>false</main-banner> <main-banner-pika>false</main-banner-pika> </fv-settings>