Aktualne novičke

Vabljeni na festival otroških plesnih skupin Pika miga

18. mini festival otroških plesnih skupin


V Domu kulture Velenje bo  potekal osemnajsti Mini festival otroških plesnih skupin Pika miga, ki ga organizira Javni sklad Republike Slovenije za kulturne dejavnosti v soorganizaciji s Pikinim festivalom. Na njem se vsako leto predstavijo najboljše koreografije otroških plesnih skupin celotne Slovenije, ki jih je letos izbrala državna selektorica  za ples Mojca Kasjak.  

Na dvodnevnem festivalu bodo letos predstavljene plesne miniature, ki jih bodo v obliki solo plesov, duetov in skupin občinstvu predstavili plesalci in plesalke, stari med 5 in 12 let. Plesalci in plesalke prihajajo iz vse Slovenije in posvečajo velik del svojega prostega časa plesnim vajam in plesnemu ustvarjanju.

Plesne miniature si lahko ogledate v soboto, 9. 10., ob 12.00 in 18.30, ter v nedeljo, 10. 10, ob 11.00, v veliki dvorani Doma kulture Velenje.

Vstop prost.

Za ogled predstav je potreben PCT pogoj (prebolel, cepljen, testiran) ter spoštovanje vseh takratnih ukrepov za zajezitev širjenja koronavirusa, ki veljajo za izvajanje kulturnih dejavnosti.     

 

NAZAJ NA NOVIČKE