Aktualne novičke

Podaljšujemo rok za prijave za študentsko delo na 33. Pikinem festivalu

Ker je že nekaj časa vse narobe, je čas, da je končno vse prav! Letošnji Pikin festival bo po dveh letih omejitev ponovno zadihal s polnimi pljuči – raztegnil se bo čez cel teden in k obisku ponovno povabil tudi organizirane šolske skupine. Pripravite se na zanimivo festivalsko raziskovanje in igranje na vse pretege, saj je tema letošnjega že 33. Pikinega festivala nAROBE SVET.

Pika  bo na dogajanje v mestno središče vabila od sobote, 10. 9., do srede, 14. 9. 2022, delo pa bo za večino študentov vse dni potekalo tako dopoldan kot popoldan (Določena študentska dela bodo predvidoma potekala že od 9. 9. ter do 16. 9. 2022, tehnična dela pa že v začetku meseca septembra. Prosimo, da si za delo vsi študenti rezervirate tudi četrtek, 15. 9., saj obstaja možnost, da festival podaljšamo za en dan). Mesto bomo napolnili z umetniškimi, interaktivnimi, motoričnimi, raziskovalnimi, kulturnimi, ustvarjalnimi, glasbenimi in gibalnimi kotički ter obiskovalcem ponovno ponudili nepozabno avanturo igrivih dogodivščin.

Pika vas tako ob pripravi vseh aktivnosti ponovno kliče na pomoč! Če te zanima delo na Pikinem festivalu, prosimo, da izpolnjeno prijavnico v skladu s spodnjimi navodili oddaš najkasneje do 28. avgusta 2022. Plačilo za delo je 5,2 EUR neto oziroma 6,2 EUR bruto na uro.

Prijavnico lahko oddaš:

-      preko e-pošte na naslov: pika@velenje.si,
-      osebno v Dom kulture Velenje
-      ali jo pošlješ po pošti na naslov: FESTIVAL VELENJE (Za Pikin festival), Titov trg 4, 3320 Velenje.

Prosimo, da ste pri izpolnjevanju prijave čim bolj natančni in da poskusite v odgovorih res predstaviti sebe in svoje interese, saj bomo tako lahko lažje naredili izbor za posamezna dela. O izbiri te bomo obvestili do 29. avgusta 2022. Za vse izbrane študente bo obvezen tudi uvodni sestanek, ki bo v soboto3. septembra 2022, ob 11. uri, zato si rezerviraj tudi ta dan.

Čeprav se veselimo festivala, ki bo potekal brez omejitev, bomo vseeno previdni – v primeru ponovnega zaostrovanja ukrepov bomo festival prilagodili takratnim smernicam ter vas o tem seveda sproti obveščali.

Pika nas vedno znova uči drugačnega pogleda na svet – da si kdaj dovolimo neobičajne stvari, da se znamo zabavati in na svet gledati igrivo in pozitivno ter kaj ušpičiti čisto po svoje! Tako vam želimo lepo poletje, polno tistih narobe, ampak še kako pravih stvari!

Pikast pozdrav!

NAZAJ NA NOVIČKE