Aktualne novičke

Pikin BAZART vabi!

Pikin BazArt       
prodajno-razstavna umetniška tržnica

Osrednje prizorišče Pikinega festivala bo tudi letos v središču Velenja. Letošnji festival bo potekal od 10.-15. septembra 2021. V sklopu festivala bo tudi letos organiziran Pikin umetniški sejem, ki bo potekal na Cankarjevi ulici in na Promenadi.

Ker je letos posebno leto, ki ga je zaznamoval koronavirus (COVID-19), vam bomo pred potrditvijo prijave za sodelovanje na sejmu poslali obrazec  - izjavo, s katero ste zavezani, da sami poskrbite za vse higienske ukrepe, ki ji narekuje NIJZ. V kolikor se bodo zadeve spremenile (prepoved sejma, manjše število obiskovalcev ...), vas bomo o tem pravočasno obvestili. 

 Vabimo vas, da na stojnici predstavite svojo pisano, barvno, nagajivo in izvirno naravnano ponudbo, ki bo premamila mošnjičke obiskovalcev. Naj poudarimo, da na umetniški tržnici gostimo le ročno izdelane izdelke oziroma ponudbo.

Lokacija: Cankarjeva ulica in Promenada Velenje
Datum sejma: 12. september 2021
Čas: 10.00–18.00
Cena najema stojnice: 50 EUR (DDV je vključen) – 26. september (1 dan),
Velikost lesene stojnice z nadstreškom: 2 x 1 m (stojnica ima odlagalno polico pod pultom)
Električni priključek: 10 EUR (DDV je vključen)

 Prijave in informacije: antonija.lovrek-petric@festival-velenje.si / 03 898 25 88, 03 898 25 81
Organizator: Festival Velenje

Rok prijave: 16. avgust 2021

Ob izpolnjeni prijavnici nam OBVEZNO pošljite nekaj fotografij izdelkov, ki jih nameravate prodajati, in kratek opis vaše ponudbe. Po pregledu ustreznosti izdelkov vam bomo po 23. avgustu poslali potrditveni obrazec z vsemi nadaljnjimi informacijami.

Število prodajnih stojnic je omejeno.

Umetniška tržnica bo v primeru slabega vremena odpovedana, o čemer vas bomo obvestili en dan pred samim dogodkom po elektronski pošti. Nakazilo za najem stojnice vam bomo v tem primeru na vaš račun vrnili najkasneje v 3 delovnih dneh po odpovedi dogodka.

Vabljeni v Pikino družbo!                         

NAZAJ NA NOVIČKE