Aktualne novičke

Challe Salle ni izgubil otroka v sebi

Saj veš, da so moje ambasadorke vedno dame. Ampak če bi naredila izjemo – bi ti bil moj ambasador?

Seveda, vedno sem za takšne prijetne projekte. Že zdaj sodelujem z nekaterimi podjetji. Vesel sem, da si me sploh povabila na Pikin festival. Saj veš, da glasbeniki trenutno ne moremo veliko nastopati. Kadarkoli me boš povabila, se bom z veseljem odzval.

Če bi bil kapitan Nogavička, kam bi odplul?

Nekam v tople kraje, v lepe zalive, mogoče na Bahame ali na Tajsko. To so sanjske destinacije, ki jih še nisem obiskal.

Če bi doživel brodolom in bi pristal na kakšnem otoku, kot je Taka Tuka, kaj bi storil?

Situacijo bi definitivno izkoristil za počitek od napornega tempa in obveznosti, poskusil bi preživeti na takšen način, kot ga vidimo v filmih. Ustvaril bi si bivališče ter poiskal bi hrano. Potem bi počakal na pomoč.

Kakšen bi bil tvoj idealen dan, preživet pikasto?

Moj idealen dan je, da naredim načrte takoj, ko zjutraj vstanem. Običajno grem zjutraj v studio ali opravim kakšen trening. Zelo veliko se ukvarjam s športom: fitnesom, boksom, košarko … Prav tako prosti čas rad preživim z družino in svojimi bližnjimi. Koncerti pa dajejo poseben smisel mojemu življenju.

S čim ohranjaš otroka v sebi?

Tako, da ogromno prostega časa preživim prav z otroki. Poleg tega poslušam svoje telo in se znam sprostiti na različne načine. Menim, da otroka v sebi ohranjam tudi z glasbo in športom. Nikoli ne smeš izgubiti igrivosti in smisla za humor. Če izgubiš otroka v sebi, potem izgubiš tudi sebe.

Kdo je tvoje ciljno občinstvo?

Nimam omejitev. Starostne skupine, ki me poslušajo so različne. Ne delam pesmi, ki bi bile posebej namenjene otrokom. Kdor jih posluša, jih posluša. Mladi so super publika, saj čutijo sporočila in tematiko pesmi. Moje občinstvo odrašča z mano. Imam tudi svojo kolekcijo šolskih izdelkov.

Imajo tvoje pesmi kakšna posebna sporočila? Kakšna je njihova tematika?

Seveda imajo sporočila, vsaka pesem drugačno. Izhajam iz vsakdanjih situacij in problematik. Tema besedila je odvisna od mojega počutja. Recimo, če sem žalosten, potem je vsebina besedila temu primerna. Osredotočim se tudi na svoje izkušnje.

Katero tvoje sporočilo je najbolj močno?

Da bodi vztrajen in ne obupaj, saj je vsak dan priložnost za novo zmago. Lahko izpostavim pesem za naslovom Gud vajb, pri kateri so izpostavljene različne vrednote: družina, ljubezen, prijateljstvo.
NAZAJ NA NOVIČKE