Aktualne novičke

Postani Pikin animator!

Pika se tudi letos ne da! Septembra bo zagotovo obiskala Velenje, čeprav bo 31. Pikin festival nekoliko drugačen in v nekoliko manjšem obsegu. Čeprav Pika navadno ne mara pravil, bo tokrat le naredila izjemo - vaša varnost in zdravje sta ji na prvem mestu, zato bo upoštevala vsa navodila in priporočila svoje zveste ekipe pomočnikov, ki bo spremljala priporočila Nacionalnega inštituta za javno zdravje in festival prilagodila trenutnim razmeram.

Upamo, da bomo lahko izvedli vsaj del aktivnosti, ki smo si jih zamislili. Če bo šlo vse po načrtu, bo mesto tokrat zaživelo v soboto in nedeljo, 26. in 27. 9. 2020, ko bo potekal PIKIN MINI VIKEND. Delo na festivalu bo letos prilagojeno aktualnim vladnim ukrepom za preprečevanje okužb z virusom SARS-CoV-2, zato imejte v mislih, da bo letošnji festival nekoliko drugačen – v ospredju DRUŽINSKEGA VIKENDA bodo lutkovne, igrane, plesne, čarovniške in glasbene predstave. Letos prav tako ne bo organiziranih obiskov za šole in vrtce, ampak bomo k obisku še posebej vabili družine. V primeru slabega vremena se Pikin vikend prestavi na soboto in nedeljo, 3. in 4. 10. 2020, zato si v primeru, da se odločite sodelovati na festivalu, rezervirajte tudi ta vikend!

Festivalsko dogajanje bo resda nekoliko drugačno, kot smo ga vajeni, a kljub temu ponovno potrebujemo vašo pomoč! Če si želiš postati del Pikine ekipe, izpolni prijavnico in jo v skladu z navodili posreduj organizatorju. Plačilo za delo bo 4,56 EUR neto oziroma 5,40 EUR bruto na uro.

Če te delo zanima, prosimo, da izpolnjeno prijavnico oddaš najkasneje do 20. avgusta 2020.

Prijavnico lahko oddaš:

-      preko e-pošte na naslov: pika@velenje.si,
-      osebno v Dom kulture Velenje,
-      ali jo pošlješ po pošti na naš naslov:

FESTIVAL VELENJE
(Za Pikin festival)
Titov trg 4
3320 Velenje.

Prosimo, da si pri izpolnjevanju prijave čim bolj natančen in da poskušaš v odgovorih res predstaviti sebe in svoje interese, saj bomo tako lahko lažje naredili izbor za posamezna dela. To bo letos še posebej pomembno, saj bodo delavnice zastavljene drugače kot pretekla leta, potrebna bo velika mera prilagajanja, animacije in inovacije. O izbiri te bomo obvestili do 31. avgusta 2020. Za vse izbrane študente bo obvezen tudi uvodni sestanek, ki bo v sredo, 16. septembra 2020, ob 17. uri, zato si rezerviraj tudi ta dan.

Pri tem bi vas želeli opomniti, da pred prijavo razmislite, ali vaše zdravstveno stanje dopušča delo in sodelovanje, kjer je potreben stik z ljudmi – seveda bomo vaše delo prilagodili in poskrbeli za ustrezne varnostne ukrepe, a prijavo vseeno odsvetujemo, v kolikor spadate v katero izmed rizičnih skupin.

Na koncu naj vam zaželimo še lepo poletje, upamo, da vam bodo trenutne razmere dovolile zaslužene počitnice preživeti tam, kjer si želite. Ostanite zdravi!

Pikast pozdrav!

         

NAZAJ NA NOVIČKE