Aktualne novičke

Pika bo tudi kuhala - poskusite!

Za lačne Pike in gusarje bodo kuhali: Pišek bar, Turistična kmetija Apat, Gostilna Grič, Falafel Okusi Orienta, Turiška restavracija YILDIZ HAN, Okrepčevalnica na Ribiški Šoštanj Beech Boys BBQ, Hotel in Restavracija Planinka, Gostilna Kos, Gostilna  Verdelj, Mia Bianca in Spiralčki. Sladke pregrehe bodo ponujali Kjutcake by Eva, Čokoburgerji, Locoroll in Vaflji Delish. Za ponudbo kraft piv bodo tokrat poskrbeli regijski pivovarji pivovarn Haler in Clef Brewery. Klet Goriška Brda bo ponujala širok izbor vrhunskih vin. Za žejne Pike in gusarje bodo na voljo Pikini koktajli in soki, ki jih bo pripravil Barei.

Pikina Promenada okusov je tudi ZELENA. Ohranjamo in razvijamo jo s spoštovanjem do okolja, saj spodbujamo uporabo lokalno pridelanih sestavin, biorazgradljive ali povratne embalaže. Ponudnike in obiskovalce opozarjamo na ločevanje odpadkov.

Pridružite se nam tudi na Pikini kulinarični tržnici, kjer bodo za vas kuhali izbrani Pikini chefi – v soboto in nedeljo (14. – 15. 9. 2019 med 10. in 19. uro).

Za Pikine najeminentnejše goste kulinarični tržnico pripravlja Zavod za turizem Šaleške doline v sodelovanju z Mestno občino Velenje in Festivalom Velenje.

NAZAJ NA NOVIČKE