Povabilo za izvedbo gostinskih storitev na 34. Pikinem festivalu

Na Pikinem festivalu se vsako leto zbere veliko razigranih, radovednih in nasmejanih otrok (in seveda njihovih velikih spremljevalcev), ki so prav vsi po vrsti kar nekajkrat na dan tudi lačni in žejni. Veseli bomo, če nam boste priskočili na pomoč pri reševanju te velike zagate.

Več o sodelovanju si lahko preberete v nadaljevanju ...

Festival Velenje (v nadaljevanju: organizator) organizira 34. Pikin festival, ki bo potekal od sobote, 9. septembra 2023, do vključno petka, 15. septembra 2023, med 10. in 18. 30 uro na Titovem trgu v Velenju.

Vabljeni, da s svojo gostinsko ponudbo popestrite največji otroški festival v Sloveniji; dovoljena je prodaja raznolike hrane, vendar ob predhodni uskladitvi z organizatorjem.

Za izvedbo gostinske ponudbe vam nudimo;

-       prostor v izmeri 10 m x 10 m ali najem šotora 3m x 3 m ter prostor pred šotorom

Vso opremo, ki jo gostinec potrebuje za izvedbo dejavnosti, si mora priskrbeti sami. Lokacijo postavitve gostinskega objekta in ustreznost potrdi organizator.

Pogoji sodelovanja

a) Na povabilo se lahko odzovejo ponudniki, ki so registrirani za opravljanje gostinske dejavnosti. Ponudniki morajo ponudbi priložiti ustrezno dokazilo o registraciji za opravljanje gostinske dejavnosti.

b) Ponudnik mora na svoje stroške pridobiti vsa predpisana dovoljenja.

c) Gostinske storitve morajo biti vsak dan zagotovljene od 9. do 18. 30 ure; motoriziran čas dostave potreb za izvedbo gostinske dejavnosti je dovoljen vsak dan do 8. ure, motoriziran odvoz pa je mogoč po 19. 30 uri. V primeru slabega vremena dogodek vseeno poteka.

d) Pri nudenju storitev ni dovoljena uporaba plastičnih pripomočkov.

e) Gostinski ponudnik mora sam poskrbeti za namestitev košev pred gostinskim prostorom in sproti prazniti koše ter odvažati smeti.

f) Ponudnik se zaveže, da bo naročniku plačal za izvedbo gostinskih storitev za

najem prostora 800 EUR + 22%  DDV, za najem šotora 1.000 EUR  + 22%  DDV.


Ob izpolnjeni prijavnici nam OBVEZNO pošljite opis vaše ponudbe in cene. Po pregledu vaše prijave vam bomo do 1. septembra 2023 poslali potrditveni obrazec in izjavo z vsemi nadaljnjimi informacijami. Vsem sodelujočim bomo na Mestni občini Velenje priskrbeli skupno dovoljenje za uporabo prostora za prodajo na premičnih stojnicah. Ostale dokumente, ki jih potrebujete za prodajo, uredite sami.

Informacije: Silvija Pirtovšek / 03 898 25 81

NAZAJ NA NOVIČKE