15. 09. 2019 ob 13:00, Galerija Velenje

Predstava Maček Muri

Družinsko gledališče Kolenc

V predstavi nastopa najbolj srčen in znan muc daleč naokrog, ki vedno komaj čaka na srečanja in nova prijateljstva, ki se zgodijo z vsako predstavo! 

Maček Muri je najbolj znan maček Mačjega mesta. Vsak večer sede za svojo mačjo mizo in v svojo mačjo knjigo (mačji poznavalci ji pravijo Mačja kronika) zapiše vse dogodke Mačjega mesta Toda mačja nesreča nikoli ne počiva! Muri je svojo kroniko izgubil, zato je najbolje, da vzamemo stvari v svoje roke. Napeta mačja predstava, v kateri med razgibanim iskanjem Mačje knjige ugotovimo, kaj vse se dogaja v Mačjem mestu: kdo najraje prepeva, kaj kuha maček Žane, kaj počne maček Rigoleto in v koga je zaljubljena muca Maca!

Vsi gledalci so aktivno vključeni v predstavo, ki je nastala po motivih istoimenske knjige Kajetana Koviča založbe Mladinska knjiga.

http://www.velenje-events.si/si/imagelib/header-banner//default/Festival%20Velenje/Pikin%20festival%202019/kronika3.jpg / <image>1000005358</image> <categories> <category>3360</category> </categories> <locations> <location>349</location> </locations> <target_audience> <target_audience>363</target_audience> </target_audience> <dates> <range> <from>15.09.2019</from> <to></to> <range_time_from>13:00</range_time_from> <range_time_to></range_time_to> </range> </dates> <time_from></time_from> <time_to></time_to> <organizer_selector>2964</organizer_selector> <organizer></organizer> <coorganizer></coorganizer> <organizer_data> <email></email> <phone></phone> <website></website> </organizer_data> <price></price> <general> <subtitle>Pikin festival 2019</subtitle> <summary>&lt;P&gt;Družinsko gledališče Kolenc&lt;/P&gt; &lt;P&gt;&lt;/P&gt; &lt;P&gt;V predstavi nastopa najbolj srčen in znan muc daleč naokrog, ki vedno komaj čaka na srečanja in nova prijateljstva, ki se zgodijo z vsako predstavo!&amp;nbsp;&lt;/P&gt; &lt;P&gt;&lt;/P&gt; &lt;P&gt;Maček Muri je najbolj znan maček Mačjega mesta. Vsak večer sede za svojo mačjo mizo in v svojo mačjo knjigo (mačji poznavalci ji pravijo Mačja kronika) zapiše vse dogodke Mačjega mesta Toda mačja nesreča nikoli ne počiva! Muri je svojo kroniko izgubil, zato je najbolje, da vzamemo stvari v svoje roke. Napeta mačja predstava, v kateri med razgibanim iskanjem Mačje knjige ugotovimo, kaj vse se dogaja v Mačjem mestu: kdo najraje prepeva, kaj kuha maček Žane, kaj počne maček Rigoleto in v koga je zaljubljena muca Maca!&lt;/P&gt; &lt;P&gt;Vsi gledalci so aktivno vključeni v predstavo, ki je nastala po motivih istoimenske knjige Kajetana Koviča založbe Mladinska knjiga.&lt;/P&gt;</summary> </general> <approved>True</approved> <content> </content> <fv-settings> <main-banner>false</main-banner> <is_coorganiser>true</is_coorganiser> </fv-settings>