14. 09. 2019 ob 15:30, Titov trg

Akrobat Eric Adonbila

Eric Adonbila je akrobat iz Gane z veliko izkušnjami z nastopanjem doma in v tujini, zadnje leto ga pogosto videvamo tudi v  Sloveniji. Njegovi žonglersko-akrobatski nastopi (z žogami, klobuki in posebnimi posodami ter dežnikom) so atraktivni, pisani, interaktivni, in kot taki zelo zanimivi za otroke in odrasle.

LAVORJI/LAUNDRY DISHES

Posebnost ganske akrobatske šole - virtuozno vrtenje pisanih aluminijastih »lavorjev«, ki so v Gani sicer v vsakdanji rabi za nošenje vode, pomivanje posode ali pranje »žehte«, saj vodovod ni samoumevna stvar, vas bo prevzelo kot ponazoritev iskanja ravnovesja v našem vsakdanu, v katerem žongliramo z več opravki naenkrat. Osredotočenost in večopravilnost na najvišji ravni.

http://www.velenje-events.si/si/imagelib/header-banner//default/Festival%20Velenje/Pikin%20festival%202019/Eric.jpg / <image>1000005337</image> <categories> <category>5825</category> </categories> <locations> <location>351</location> </locations> <target_audience> <target_audience>881</target_audience> </target_audience> <dates> <range> <from>14.09.2019</from> <to></to> <range_time_from>15:30</range_time_from> <range_time_to></range_time_to> </range> </dates> <time_from></time_from> <time_to></time_to> <organizer_selector>2964</organizer_selector> <organizer></organizer> <coorganizer></coorganizer> <organizer_data> <email></email> <phone></phone> <website></website> </organizer_data> <price></price> <general> <subtitle>Pikin festival 2019</subtitle> <summary>&lt;P&gt;Eric Adonbila je akrobat iz Gane z veliko izkušnjami z nastopanjem doma in v tujini, zadnje leto ga pogosto videvamo tudi v&amp;nbsp; Sloveniji. Njegovi žonglersko-akrobatski nastopi (z žogami, klobuki in posebnimi posodami ter dežnikom) so atraktivni, pisani, interaktivni, in kot taki zelo zanimivi za otroke in odrasle. &lt;B&gt;&lt;/B&gt;&lt;/P&gt; &lt;P&gt;&lt;B&gt;LAVORJI/LAUNDRY DISHES&lt;/B&gt;&lt;/P&gt; &lt;P&gt;&lt;/P&gt; &lt;P&gt;Posebnost ganske akrobatske šole - virtuozno vrtenje pisanih aluminijastih &#187;lavorjev&#171;, ki so v Gani sicer v vsakdanji rabi za nošenje vode, pomivanje posode ali pranje &#187;žehte&#171;, saj vodovod ni samoumevna stvar, vas bo prevzelo kot ponazoritev iskanja ravnovesja v našem vsakdanu, v katerem žongliramo z več opravki naenkrat. Osredotočenost in večopravilnost na najvišji ravni.&lt;/P&gt;</summary> </general> <approved>True</approved> <content> </content> <fv-settings> <main-banner>false</main-banner> <is_coorganiser>true</is_coorganiser> </fv-settings>