10. 09. 2019 ob , Dom kulture Velenje

Pikin veseli teden

Fotografinja Ksenija Mikor se ob jubilejnem Pikinem festivalu predstavlja z razstavo fotografij, ki jih je s fotoaparatom zabeležila v slabem desetletju. Fotografinja dodaja, da je teden otroškega festivala najbolj, srečen, brezskrben in barvit teden, izjemen tudi za fotografski objektiv.

Razstavo si lahko v preddverju male dvorane ogledate v času dogodkov v dvorani in po predhodnem dogovoru s Festivalom Velenje.

 

 

http://www.velenje-events.si/si/imagelib/header-banner//default/Festival%20Velenje/Pikin%20festival%202019/mikor_4421.jpg / <image>1000005235</image> <categories> <category>4271</category> </categories> <locations> <location>350</location> <micro_location>preddverje male dvorane</micro_location> </locations> <target_audience> <target_audience>881</target_audience> </target_audience> <dates> <range> <from>10.09.2019</from> <to>31.10.2019</to> <range_time_from></range_time_from> <range_time_to></range_time_to> </range> </dates> <time_from></time_from> <time_to></time_to> <organizer_selector>2964</organizer_selector> <organizer></organizer> <coorganizer></coorganizer> <organizer_data> <email></email> <phone></phone> <website></website> </organizer_data> <price></price> <general> <subtitle>Fotografska razstava Ksenije Mikor ob Pikinem festivalu 2019</subtitle> <summary>&lt;P&gt;Fotografinja Ksenija Mikor se ob jubilejnem Pikinem festivalu predstavlja z&amp;nbsp;razstavo fotografij, ki jih je s fotoaparatom zabeležila v slabem desetletju. Fotografinja dodaja, da je teden otroškega festivala najbolj, srečen, brezskrben in barvit teden, izjemen tudi za fotografski objektiv. &lt;/P&gt; &lt;P&gt;Razstavo si lahko v preddverju male dvorane ogledate v času dogodkov v dvorani in po predhodnem dogovoru s Festivalom Velenje.&lt;/P&gt; &lt;P&gt;&amp;nbsp;&lt;/P&gt; &lt;P&gt;&amp;nbsp;&lt;/P&gt;</summary> </general> <approved>True</approved> <content> </content> <fv-settings> <main-banner>false</main-banner> <is_coorganiser>true</is_coorganiser> </fv-settings>