07. 02. 2024 ob , Dom kulture Velenje

Podobe Doma kulture Velenje

Dom kulture Velenje je eden najpomembnejših arhitekturnih objektov mestnega središča Velenja, ki ga je zasnoval arhitekt Oton Gaspari. Skozi fotografsko razstava detajlov iz interierja in eksterierja Doma kulture Velenje bo na ogled nekaj zanimivih pogledov in perspektiv, ki ta objekt, proglašen za kulturni spomenik lokalnega pomena, delajo tako posebnega, lepega in zanimivega. Prav zato je dom kulture vedno znova v objektivih številnih fotografov. Nekaj zanimivih pogledov na notranjost in zunanjost Doma kulture Velenje je na ogled v preddverju male dvorane doma.
Avtorji: Peter Žagar in fotografi, J. Miklavc, K. Mikor, E. Halilovič, M. Kambič, V. Pajk ...
Razstava je odprta pred in ob dogodkih v mali dvorani Doma kulture Velenje in ob predhodnem dogovoru obiska na info@festival-velenje.si.
http://www.velenje-events.si/si/imagelib/header-banner//default/Festival%20Velenje/Drugi%20dogodki_FV_2024/DKV60_square_5star%20(1%20of%2015).jpg / <image>1000010773</image> <categories> <category>4271</category> </categories> <locations> <location>350</location> <micro_location>avla male dvorane</micro_location> </locations> <target_audience> <target_audience>881</target_audience> </target_audience> <dates> <range> <from>07.02.2024</from> <to>01.09.2024</to> <range_time_from></range_time_from> <range_time_to></range_time_to> </range> </dates> <time_from></time_from> <time_to></time_to> <organizer_selector>1185</organizer_selector> <organizer></organizer> <coorganizer></coorganizer> <organizer_data> <email></email> <phone></phone> <website></website> </organizer_data> <price></price> <general> <subtitle>Fotografska razstava podob Doma kulture Velenje</subtitle> <summary>&lt;div&gt;Dom kulture Velenje je eden najpomembnejših arhitekturnih objektov mestnega središča Velenja, ki ga je zasnoval arhitekt Oton Gaspari. Skozi fotografsko razstava detajlov iz interierja in eksterierja Doma kulture Velenje bo na ogled nekaj zanimivih pogledov in perspektiv, ki ta objekt, proglašen za kulturni spomenik lokalnega pomena, delajo tako posebnega, lepega in zanimivega. Prav zato je dom kulture vedno znova v objektivih številnih fotografov. Nekaj zanimivih pogledov na notranjost in zunanjost Doma kulture Velenje je na ogled v preddverju male dvorane doma.&lt;/div&gt;&lt;div&gt;Avtorji:&amp;nbsp;Peter Žagar in fotografi, J. Miklavc, K. Mikor, E. Halilovič, M. Kambič, V. Pajk ...&lt;/div&gt;&lt;div&gt;Razstava je odprta pred in ob dogodkih v mali dvorani Doma kulture Velenje in ob predhodnem dogovoru obiska na info@festival-velenje.si.&lt;/div&gt;</summary> </general> <approved>True</approved> <content> </content>