09. 09. 2023 ob , Galerija Velenje

Pika in časovni stroj, razstava Pikinega likovnega natečaja

Od sobote, 9. septembra, bodo v KU-KU galeriji razstavljena otroška likovna dela, ki so prispela na razpis Pikinega likovnega natečaja z naslovom Pika in časovni stroj.

Pika je pogumna in nagajiva deklica, ki živi po lastnih pravilih in v sebi nosi skrivnostno moč domišljije. Vsak dan je zanjo nova dogodivščina. Ker zelo rada potuje in raziskuje, se je Pika podala na prav posebno pustolovščino in postala časovni popotnik ter odpotovala daleč nazaj v preteklost.  

V tem duhu so otroci ustvarili likovna dela v nenavadnih tehnikah, motivih in likovnih kombinacijah.  

Razstavo si lahko ogledate do 4. oktobra 2023.

http://www.velenje-events.si/si/imagelib/header-banner//default/Galerija%20Velenje/Pikin%20likovni%20nate%c4%8daj.jpg / <image>1000010218</image> <categories> <category>6220</category> </categories> <locations> <location>349</location> </locations> <target_audience> </target_audience> <dates> <range> <from>09.09.2023</from> <to>04.10.2023</to> <range_time_from></range_time_from> <range_time_to></range_time_to> </range> </dates> <time_from></time_from> <time_to></time_to> <organizer_selector>2206</organizer_selector> <organizer></organizer> <coorganizer></coorganizer> <organizer_data> <email></email> <phone></phone> <website></website> </organizer_data> <price></price> <general> <subtitle></subtitle> <summary>&lt;p&gt;Od sobote, 9. septembra, bodo v KU-KU galeriji razstavljena otroška likovna dela, ki so prispela na razpis Pikinega likovnega natečaja z naslovom Pika in časovni stroj. &lt;/p&gt; &lt;p&gt;Pika je pogumna in nagajiva deklica, ki živi po lastnih pravilih in v sebi nosi skrivnostno moč domišljije. Vsak dan je zanjo nova dogodivščina. Ker zelo rada potuje in raziskuje, se je Pika podala na prav posebno pustolovščino in postala časovni popotnik ter odpotovala daleč nazaj v preteklost.&amp;nbsp;&amp;nbsp; &lt;/p&gt; &lt;p&gt;V tem duhu so otroci ustvarili likovna dela v nenavadnih tehnikah, motivih in likovnih kombinacijah.&amp;nbsp;&amp;nbsp; &lt;/p&gt; &lt;p&gt;Razstavo si lahko ogledate do 4. oktobra 2023.&lt;/p&gt;</summary> </general> <approved>True</approved> <content> </content>