13. 09. 2022 ob 16:30, Mestno otroško igrišče

Infosponging

Spreminjanje vzorcev razmišljanja za odkrivanje svojih lastnih potencialov. 

Za boljše spopadanje z dnevnimi obveznostmi je včasih dobro pogledati na izzive iz druge perspektive. Naše navade so tukaj, da nam pomagajo, včasih pa so krive za to, da ostanemo ujeti v zanko istega načina razmišljanja reševanja problemov. Zato je dobro poznati različne načine, da izzive rešujemo s svežo perspektivo in bolj jasnimi mislimi. 

Skozi delavnico se bomo spoznali z metodo infosponginga in kako nam lahko že 4 minutna uporaba dnevno prinese velike spremembe pri uresničevanju vseh tistih ciljev, ki so že predolgo bili zaprti v omari in čakali na "boljše čase". 

Št. udeležencev: do 20. 

Izvajalec: SoundGarden festival ekipa

SoundGarden je festival podjetnih posameznikov, ki iščemo načine, da s pomočjo kreativnosti ustvarjamo v svojem okolju, predvsem pa v sebi preboje, ki nam pomagajo spreminjati svet in sebe na bolje. Kreativno skupnost gradimo skupaj s tabo. 

www.soundgarden.si

http://www.velenje-events.si/si/imagelib/header-banner//default/Festival%20Velenje/Pikin%20festival%202022/Delavnica%20za%20star%c5%a1e.jpg / <image>1000008921</image> <categories> <category>6220</category> </categories> <locations> <location>12570</location> </locations> <target_audience> <target_audience>881</target_audience> </target_audience> <dates> <range> <from>13.09.2022</from> <to></to> <range_time_from>16:30</range_time_from> <range_time_to></range_time_to> </range> </dates> <time_from></time_from> <time_to></time_to> <organizer_selector>2964</organizer_selector> <organizer></organizer> <coorganizer>Soundgarden</coorganizer> <organizer_data> <email></email> <phone></phone> <website></website> </organizer_data> <price></price> <general> <subtitle>Pikin festival - delavnica za starše</subtitle> <summary>&lt;p&gt;&lt;b&gt;Spreminjanje vzorcev razmišljanja za odkrivanje svojih lastnih potencialov.&amp;nbsp;&lt;/b&gt;&lt;/p&gt; &lt;p&gt;Za boljše spopadanje z dnevnimi obveznostmi je včasih dobro pogledati na izzive iz druge perspektive. Naše navade so tukaj, da nam pomagajo, včasih pa so krive za to, da ostanemo ujeti v zanko istega načina razmišljanja reševanja problemov. Zato je dobro poznati različne načine, da izzive rešujemo s svežo perspektivo in bolj jasnimi mislimi.&amp;nbsp;&lt;/p&gt; &lt;p&gt;&lt;/p&gt; &lt;p&gt;Skozi delavnico se bomo spoznali z metodo&amp;nbsp;infosponginga in kako nam lahko že 4 minutna uporaba dnevno prinese velike spremembe pri uresničevanju vseh tistih ciljev, ki so že predolgo bili zaprti v omari in čakali na &quot;boljše čase&quot;.&amp;nbsp;&lt;/p&gt;</summary> </general> <approved>True</approved> <content> <text> <style>normal</style> <text>&lt;p&gt;&lt;b&gt;Št. udeležencev:&lt;/b&gt;&amp;nbsp;do 20.&amp;nbsp;&lt;/p&gt; &lt;p&gt;&lt;b&gt;Izvajalec:&lt;/b&gt;&amp;nbsp;SoundGarden festival ekipa&lt;/p&gt; &lt;p&gt;SoundGarden je festival podjetnih posameznikov, ki iščemo načine, da s pomočjo kreativnosti ustvarjamo v svojem okolju, predvsem pa v sebi preboje, ki nam pomagajo spreminjati svet in sebe na bolje. Kreativno skupnost gradimo skupaj s tabo.&amp;nbsp;&lt;/p&gt; &lt;p&gt;&lt;a href=&quot;http://www.soundgarden.si&quot;&gt;www.soundgarden.si&lt;/a&gt;&lt;/p&gt; &lt;p&gt;&lt;/p&gt;</text> </text> </content> <fv-settings> <main-banner>false</main-banner> <main-banner-pika>false</main-banner-pika> <is_coorganiser>true</is_coorganiser> </fv-settings>