11. 09. 2022 ob 11:30, Mestno otroško igrišče

Spodbujanje kreativne samozavesti

Učenje kreativnih orodij

Okolje starševstva prinaša ogromno novih izzivov, z znanjem pravih kreativnih orodij pa postanejo ti izzivi lažji in tudi zabavnejši. 

Ker kreativnost dovoljuje, da se ponovno povežemo s svojim notranjim otrokom in dovolimo, da pridejo na dan naša otroška igrivost, lahkotnost in avtentičnost. Tako lažje sprejemamo sebe in bližnjo okolico ter kompleksnejše probleme rešujemo tako, da jih kreativno poenostavimo.  

Skozi delavnico bomo predstavili več različnih orodij in načinov, kako odkleniti svoj kreativni potencial, ki se skriva v nas vseh. 


Št. udeležencev: do 20. 

Izvajalec: SoundGarden festival ekipa

SoundGarden je festival podjetnih posameznikov, ki iščemo načine, da s pomočjo kreativnosti ustvarjamo v svojem okolju, predvsem pa v sebi preboje, ki nam pomagajo spreminjati svet in sebe na bolje. Kreativno skupnost gradimo skupaj s tabo. 

www.soundgarden.si

http://www.velenje-events.si/si/imagelib/header-banner//default/Festival%20Velenje/Pikin%20festival%202022/Delavnica%20za%20star%c5%a1e.jpg / <image>1000008921</image> <categories> <category>6220</category> </categories> <locations> <location>12570</location> </locations> <target_audience> <target_audience>881</target_audience> </target_audience> <dates> <range> <from>11.09.2022</from> <to></to> <range_time_from>11:30</range_time_from> <range_time_to></range_time_to> </range> </dates> <time_from></time_from> <time_to></time_to> <organizer_selector>2964</organizer_selector> <organizer></organizer> <coorganizer></coorganizer> <organizer_data> <email></email> <phone></phone> <website></website> </organizer_data> <price></price> <general> <subtitle>Pikin festival - Delavnica za starše</subtitle> <summary>&lt;p&gt;&lt;b&gt;Učenje kreativnih orodij&lt;/b&gt;&lt;/p&gt;&lt;p&gt;Okolje starševstva prinaša ogromno novih izzivov, z znanjem pravih kreativnih orodij pa postanejo ti izzivi lažji in tudi zabavnejši.&amp;nbsp;&lt;/p&gt;&lt;p&gt;Ker kreativnost dovoljuje, da se ponovno povežemo&amp;nbsp;s svojim notranjim otrokom in dovolimo, da pridejo na dan naša otroška igrivost, lahkotnost in avtentičnost. Tako lažje sprejemamo sebe in bližnjo okolico ter kompleksnejše probleme rešujemo tako, da jih kreativno poenostavimo.&amp;nbsp;&amp;nbsp;&lt;/p&gt; &lt;p&gt;&lt;/p&gt; &lt;p&gt;Skozi delavnico bomo predstavili več različnih orodij in načinov, kako odkleniti svoj kreativni potencial, ki se skriva v nas vseh.&amp;nbsp;&lt;/p&gt; &lt;p&gt;&lt;/p&gt; &lt;p&gt;&lt;br&gt;&lt;/p&gt;</summary> </general> <approved>True</approved> <content> <text> <style>normal</style> <text>&lt;p&gt;&lt;b&gt;Št. udeležencev:&lt;/b&gt;&amp;nbsp;do 20.&amp;nbsp;&lt;/p&gt;&lt;p&gt;&lt;b&gt;Izvajalec:&lt;/b&gt;&amp;nbsp;SoundGarden festival ekipa&lt;/p&gt;&lt;p&gt;&lt;/p&gt;&lt;p&gt;SoundGarden je festival podjetnih posameznikov, ki iščemo načine, da s pomočjo kreativnosti ustvarjamo v svojem okolju, predvsem pa v sebi preboje, ki nam pomagajo spreminjati svet in sebe na bolje. Kreativno skupnost gradimo skupaj s tabo.&amp;nbsp;&lt;/p&gt;&lt;p&gt;&lt;a href=&quot;http://www.soundgarden.si/&quot;&gt;www.soundgarden.si&lt;/a&gt;&lt;/p&gt;</text> </text> </content> <fv-settings> <main-banner>false</main-banner> <main-banner-pika>false</main-banner-pika> <is_coorganiser>true</is_coorganiser> </fv-settings>