14. 09. 2022 ob 17:15, Titov trg

Celjski dixieland ansambel in zaključek Pikinega festivala s podelitvijo zlatih pik

Repertoar celjskega dixielanda je sestavljen iz lastnih priredb popularne glasbe iz začetkov dixielanda, do sodobnih skladb, ki so aranžirane v tem stilu. Seveda v njihovem koncertnem repertoarju ne bo manjkala Pika Nogavička, v njihovi priredbi.

Na Pikinem koncertu bodo zaigrali tudi skladbe slovenske popularne glasbe v dixieland priredbah. Koncert bo sestavljen iz živahne glasbe, prijetne za uho in seveda zaigrane v živo. Prepričani so, da bo njihov nastop v tipičnih oblačilih predstavljal zanimivo poživitev Pikinega festivala v Velenju.

Koncertu sledi zaključek Pikinega festivala s podelitvijo zlatih pik.


http://www.velenje-events.si/si/imagelib/header-banner//default/Celjski%20Dixieland%20ansambel.jpg / <image>1000008909</image> <categories> <category>6220</category> </categories> <locations> <location>351</location> <micro_location>Alfredov oder</micro_location> </locations> <target_audience> <target_audience>881</target_audience> </target_audience> <dates> <range> <from>14.09.2022</from> <to></to> <range_time_from>17:15</range_time_from> <range_time_to></range_time_to> </range> </dates> <time_from></time_from> <time_to></time_to> <organizer_selector>2964</organizer_selector> <organizer></organizer> <coorganizer></coorganizer> <organizer_data> <email></email> <phone></phone> <website></website> </organizer_data> <price></price> <general> <subtitle>Pikin festival - koncert</subtitle> <summary>&lt;p&gt;Repertoar celjskega dixielanda je sestavljen iz lastnih priredb popularne glasbe iz začetkov dixielanda, do sodobnih skladb, ki so aranžirane v tem stilu. Seveda v njihovem koncertnem repertoarju ne bo manjkala Pika Nogavička, v njihovi priredbi.&lt;/p&gt; &lt;p&gt;Na Pikinem koncertu bodo zaigrali tudi skladbe slovenske popularne glasbe v dixieland priredbah. Koncert bo sestavljen iz živahne glasbe, prijetne za uho in seveda zaigrane v živo. Prepričani so, da bo njihov nastop v tipičnih oblačilih predstavljal zanimivo poživitev Pikinega festivala v Velenju.&lt;/p&gt;&lt;p&gt;Koncertu sledi zaključek Pikinega festivala s podelitvijo zlatih pik.&lt;/p&gt;&lt;br&gt;</summary> </general> <approved>True</approved> <content> </content> <fv-settings> <main-banner>true</main-banner> <main-banner-pika>true</main-banner-pika> <is_coorganiser>true</is_coorganiser> </fv-settings>