13. 09. 2022 ob 16:00, Titov trg

Talenti se predstavijo: Miro Gavrić s kolebnico in Maša Ferme z obroči

MAŠA FERME
Športnica po duši, z gibanjem se ukvarja že od malih nog. Po dolgoletnem treniranju odbojke se je odločila za vadbo z obroči. Je samouk in se uči iz video vsebin. Bila je finalistka šova Slovenija ima Talent. Nastopala bo z obroči, mogoče pa doda še kakšen drug rekvizit - pustimo se presenetiti.

Nastopu bo sledila delavnica v Plesni četrti Pikinega festivala.

MIRO GAVRIĆ
S kolebnico se ukvarja že dobrih šest let. V lanskem letu je nastopil v šovu Slovenija ima talent in uspelo mu je priti v polfinale. Sedaj uči skakanje s kolebnico na lokalnih osnovnih šolah. Več trikov kot znaš, bolj zabavno je skakanje. 

Nastopu bo sledila delavnica v Plesni četrti Pikinega festivala.

http://www.velenje-events.si/si/imagelib/header-banner//default/Ma%c5%a1a%20Ferme%202.jpg / <image>1000008906</image> <categories> <category>6220</category> </categories> <locations> <location>351</location> <micro_location>Alfredov oder</micro_location> </locations> <target_audience> <target_audience>881</target_audience> </target_audience> <dates> <range> <from>13.09.2022</from> <to></to> <range_time_from>16:00</range_time_from> <range_time_to></range_time_to> </range> </dates> <time_from></time_from> <time_to></time_to> <organizer_selector>2964</organizer_selector> <organizer></organizer> <coorganizer></coorganizer> <organizer_data> <email></email> <phone></phone> <website></website> </organizer_data> <price></price> <general> <subtitle>Pikin festival - gibalni nastop in delavnica</subtitle> <summary>&lt;p&gt;MAŠA FERME&lt;br&gt;Športnica po duši, z gibanjem se ukvarja že od malih nog. Po dolgoletnem treniranju odbojke se je odločila za vadbo z obroči. Je samouk in se uči iz video vsebin. Bila je finalistka šova Slovenija ima Talent. Nastopala bo z obroči, mogoče pa doda še kakšen drug rekvizit - pustimo se presenetiti.&lt;/p&gt; &lt;p&gt;Nastopu bo sledila delavnica v Plesni četrti Pikinega festivala.&lt;/p&gt; &lt;p&gt;&lt;/p&gt; &lt;p&gt;MIRO GAVRIĆ&lt;br&gt;S kolebnico se ukvarja že dobrih šest let. V lanskem letu je nastopil v šovu Slovenija ima talent in uspelo mu je priti v polfinale. Sedaj uči skakanje s kolebnico na lokalnih osnovnih šolah. Več trikov kot znaš, bolj zabavno je skakanje.&amp;nbsp;&lt;/p&gt; &lt;p&gt;Nastopu bo sledila delavnica v Plesni četrti Pikinega festivala.&lt;/p&gt;</summary> </general> <approved>True</approved> <content> </content> <fv-settings> <main-banner>false</main-banner> <main-banner-pika>false</main-banner-pika> <is_coorganiser>true</is_coorganiser> </fv-settings>