10. 09. 2022 ob 13:00, Titov trg

Karton banda

Glasbena zasedba KARTON BANDA je nastala iz čistega navdušenja, nostalgije in ljubezni do risank. Člane zasedbe družijo junaki, kot so Bacek Jon, Pink Panter, Čebelica Maja, Adams Family, A je to in še mnogi drugi animirani liki. In ker so po duši pravi rokerji, so se odločili izvajati skladbe iz risank 'vaše in naše mladosti' tudi na tak način – torej malo bolj rokersko, malo bolj glasno in malo bolj divje.

KARTON BANDA se torej po nekaj letih zopet vrača na oder Pikinega festivala. Za začetek bo na instrumentalni način predstavila nekaj skladb iz nam vsem poznanih risank, za tem pa se jim bo na odru pridružila še dobra vila Neli in zapela nekaj popularnih skladb iz risank.

Zasedba:
Marko Berzelak – bobni
Tomaž Pačnik – klaviature
Gorazd Planko – el. kitara
Jure Repar – el. bas kitara
Neli Voglar – vokal

http://www.velenje-events.si/si/imagelib/header-banner//default/Festival%20Velenje/Pikin%20festival%202022/Karton%20banda.JPG / <image>1000008889</image> <categories> <category>6220</category> </categories> <locations> <location>351</location> <micro_location>Alfredov oder</micro_location> </locations> <target_audience> <target_audience>881</target_audience> </target_audience> <dates> <range> <from>10.09.2022</from> <to></to> <range_time_from>13:00</range_time_from> <range_time_to></range_time_to> </range> </dates> <time_from></time_from> <time_to></time_to> <organizer_selector>2964</organizer_selector> <organizer></organizer> <coorganizer></coorganizer> <organizer_data> <email></email> <phone></phone> <website></website> </organizer_data> <price></price> <general> <subtitle>Pikin festival - koncert</subtitle> <summary>Glasbena zasedba KARTON BANDA je nastala iz čistega navdušenja, nostalgije in ljubezni do risank. Člane zasedbe družijo junaki, kot so Bacek Jon, Pink Panter, Čebelica Maja, Adams Family, A je to in še mnogi drugi animirani liki. In ker so po duši pravi rokerji, so se odločili izvajati skladbe iz risank &#39;vaše in naše mladosti&#39; tudi na tak način – torej malo bolj rokersko, malo bolj glasno in malo bolj divje.</summary> </general> <approved>True</approved> <content> <text> <style>normal</style> <text>&lt;p&gt;KARTON BANDA se torej po nekaj letih zopet vrača na oder Pikinega festivala. Za začetek bo na instrumentalni način predstavila nekaj skladb iz nam vsem poznanih risank, za tem pa se jim bo na odru pridružila še dobra vila Neli in zapela nekaj popularnih skladb iz risank.&lt;/p&gt; &lt;p&gt;&lt;u&gt;Zasedba:&lt;/u&gt;&lt;br&gt;Marko Berzelak – bobni&lt;br&gt;Tomaž Pačnik – klaviature &lt;br&gt;Gorazd Planko – el. kitara&lt;br&gt;Jure Repar – el. bas kitara&lt;br&gt;Neli Voglar – vokal&lt;/p&gt;</text> </text> </content> <fv-settings> <main-banner>false</main-banner> <main-banner-pika>false</main-banner-pika> <is_coorganiser>true</is_coorganiser> </fv-settings>