10. 06. 2022 ob 20:00, Kino Velenje

Doktor Strange v Multivesolju norosti

Akcijska pustolovska fantazija, 126 min (ZDA)
Režija: Sam Raimi
Igrajo: Benedict Cumberbatch, Elizabeth Olsen, Rachel McAdams, Benedict Wong, Chiwetel Ejiofor

Marvel Studios predstavlja nov filmski spektakel Doktor Strange v Multivesolju norosti, v katerem Marvel vesolje odklene novo - Multivesolje in z njim premakne svoje meje dlje kot kdaj koli prej. Skupaj z doktorjem Strangeom se bomo podali na potovanje v neznano, seveda s pomočjo mističnih zaveznikov, tako starih kot novih. Prečkali bomo razburljivo in nevarno alternativo realnosti -  Multivesolje norosti in se soočili s skrivnostnimi novimi nasprotniki. “Multivesolje je koncept, o katerem vemo strašljivo malo." 
Film vsebuje nekaj sekvenc z utripajočimi lučmi; to utegne imeti učinek na tiste, ki zaradi občutljivosti na svetlobo lahko doživijo epileptični napad ali trpijo za drugimi oblikami tovrstne občutljivosti.       
http://www.velenje-events.si/si/imagelib/header-banner//default/Festival%20Velenje/Kino%20Velenje%202022/doktor%20strange.jpg / <image>1000008413</image> <categories> <category>375</category> </categories> <locations> <location>392</location> <micro_location>velika dvorana</micro_location> </locations> <target_audience> <target_audience>881</target_audience> </target_audience> <dates> <range> <from>10.06.2022</from> <to></to> <range_time_from>20:00</range_time_from> <range_time_to></range_time_to> </range> </dates> <time_from></time_from> <time_to></time_to> <organizer_selector>1395</organizer_selector> <organizer></organizer> <coorganizer></coorganizer> <organizer_data> <email></email> <phone></phone> <website></website> </organizer_data> <price>5 EUR</price> <general> <subtitle>Redna filmska predstava (Doctor Strange in the Multiverse of Madness)</subtitle> <summary>Akcijska pustolovska fantazija, 126 min (ZDA)&lt;br&gt;Režija: Sam Raimi&lt;br&gt;Igrajo: Benedict Cumberbatch, Elizabeth Olsen, Rachel McAdams, Benedict Wong, Chiwetel Ejiofor&lt;br&gt; &lt;br&gt;</summary> </general> <approved>True</approved> <content> <text> <style>normal</style> <text>Marvel Studios predstavlja nov filmski spektakel Doktor Strange v Multivesolju norosti, v katerem Marvel&amp;nbsp;vesolje odklene novo - Multivesolje in z njim premakne svoje meje dlje kot kdaj koli prej. Skupaj z doktorjem Strangeom se bomo podali na potovanje v neznano, seveda s pomočjo mističnih zaveznikov, tako starih kot&amp;nbsp;novih. Prečkali bomo razburljivo in nevarno alternativo realnosti -&amp;nbsp; Multivesolje norosti in se soočili s&amp;nbsp;skrivnostnimi novimi nasprotniki. “Multivesolje je koncept, o katerem vemo strašljivo malo.&quot;&amp;nbsp;&lt;br&gt;Film vsebuje nekaj&amp;nbsp;sekvenc z utripajočimi lučmi; to utegne imeti učinek na tiste, ki zaradi občutljivosti na svetlobo lahko doživijo epileptični napad ali trpijo za drugimi oblikami tovrstne občutljivosti.&amp;nbsp; &amp;nbsp; &amp;nbsp; &amp;nbsp;</text> </text> </content>