14. 05. 2022 od 10:00 do 12:00,

Začutite utrip Šaleške doline v družbi lokalnega vodnika

Si želite drugačne izkušnje in bi si Šaleško dolino ogledali na poseben način? Vodeni ogledi mesta so lahko doživetja, ki v vas zbudijo občutke zanimanja, sproščenosti in zadovoljstva. K temu največ pripomore strokoven in izkušen lokalni vodnik, ki storitev izvaja na zanimiv, zabaven in odgovoren način.

Na Zavodu za turizem Šaleške doline se trudimo, da bi zagotavljali najboljše storitve turističnega vodenja. Nudimo vodene oglede Velenja, Šoštanja in bližnje okolice v naslednjih jezikih: ANG, NEM, HR/SRB, RUS, UKR, IT, ESP. Poleg klasičnih ogledov vam lahko ponudimo tudi izvirne in avtentične doživljajske oglede, ki jih izvajamo za posameznike, manjše ali večje skupine, šolske skupine in ostale izletniške skupine.

Za vse informacije smo na voljo na tel. št. 03 896 17 15, vsak dan med 9. in 17. uro ali nam pišite na turizem@velenje.si. Obvezne so predhodne rezervacije, vsaj dva dni pred želenim terminom vodenega ogleda. Cena po dogovoru.

http://www.velenje-events.si/si/imagelib/header-banner//default/Turizem/dogodki%202020/vodenja.jpg / <image>1000008217</image> <categories> </categories> <locations> </locations> <target_audience> </target_audience> <dates> <range> <from>14.05.2022</from> <to></to> <range_time_from>10:00</range_time_from> <range_time_to>12:00</range_time_to> </range> </dates> <time_from></time_from> <time_to></time_to> <organizer_selector>1779</organizer_selector> <organizer></organizer> <coorganizer></coorganizer> <organizer_data> <email></email> <phone></phone> <website></website> </organizer_data> <price>po dogovoru</price> <general> <subtitle></subtitle> <summary>&lt;p&gt;Si želite drugačne izkušnje in bi si Šaleško dolino ogledali na poseben način? &lt;strong&gt;Vodeni ogledi mesta so lahko doživetja, ki v vas zbudijo občutke zanimanja, sproščenosti in zadovoljstva.&lt;/strong&gt;&lt;b&gt;&amp;nbsp;&lt;/b&gt;K temu največ pripomore strokoven in izkušen lokalni vodnik, ki storitev izvaja na zanimiv, zabaven in odgovoren način. &lt;/p&gt; &lt;p&gt;Na Zavodu za turizem Šaleške doline se trudimo, da bi zagotavljali najboljše storitve turističnega vodenja. Nudimo vodene oglede Velenja, Šoštanja in bližnje okolice v naslednjih jezikih: ANG, NEM, HR/SRB, RUS, UKR, IT, ESP. Poleg klasičnih ogledov vam lahko ponudimo tudi izvirne in avtentične doživljajske oglede, ki jih izvajamo za posameznike, manjše ali večje skupine, šolske skupine in ostale izletniške skupine.&lt;/p&gt; &lt;p&gt;&lt;/p&gt; &lt;p&gt;Za vse informacije smo na voljo na tel. št. 03 896 17 15, vsak dan med 9. in 17. uro ali nam pišite na &lt;a href=&quot;mailto:turizem@velenje.si&quot;&gt;turizem@velenje.si&lt;/a&gt;. Obvezne so predhodne rezervacije, vsaj dva dni pred želenim terminom vodenega ogleda. Cena po dogovoru.&lt;/p&gt;</summary> </general> <approved>True</approved> <content> </content>