31. 12. 2021 od 08:00 do 20:00,

Tek na smučeh na Visti

Vabljeni na Visto na tek na smučeh, kjer je postavljena osvetljena tekaška proga dolžine 380 metrov. Na Visti omogočamo tudi izposojo tekaške opreme (cena 6 evrov).

Obratovalni čas tekaške proge je vsak dan od 8. do 20. ure. Tekaška proga je ograjena, vstop je mogoč pri Beli dvorani.

 

Tekaško progo smo uredili v sodelovanju z Mestno Občino Velenje, s Športno-rekreacijskim zavodom Rdeča dvorana, Smučarsko skakalnim klubom Velenje in Športno zveze Velenje.

Prijazno vabljeni na snežna doživetja na Visto!

 

http://www.velenje-events.si/si/imagelib/header-banner//default/Turizem/dogodki%202020/tek.jpg / <image>1000007983</image> <categories> </categories> <locations> </locations> <target_audience> </target_audience> <dates> <range> <from>31.12.2021</from> <to>31.01.2022</to> <range_time_from>08:00</range_time_from> <range_time_to>20:00</range_time_to> </range> </dates> <time_from></time_from> <time_to></time_to> <organizer_selector>1779</organizer_selector> <organizer></organizer> <coorganizer>Športno-rekreacijskim zavodom Rdeča dvorana, Smučarsko skakalnim klubom Velenje, Športno zvezo Velenje in Mestno Občino Velenje</coorganizer> <organizer_data> <email></email> <phone></phone> <website></website> </organizer_data> <price></price> <general> <subtitle>Na Visti lahko tudi tečete na smučeh</subtitle> <summary>&lt;p&gt;Vabljeni na Visto na tek na smučeh, kjer je postavljena osvetljena tekaška proga dolžine 380 metrov. Na Visti omogočamo tudi izposojo tekaške opreme (cena 6 evrov).&lt;/p&gt;&lt;p&gt;Obratovalni čas tekaške proge je vsak dan od 8. do 20. ure. Tekaška proga je ograjena, vstop je mogoč pri Beli dvorani.&lt;/p&gt;&lt;p&gt;&amp;nbsp;&lt;/p&gt;&lt;p&gt;Tekaško progo smo uredili v sodelovanju z Mestno Občino Velenje, s Športno-rekreacijskim zavodom Rdeča dvorana, Smučarsko skakalnim klubom Velenje in Športno zveze Velenje.&lt;/p&gt;&lt;p&gt;Prijazno vabljeni na snežna doživetja na Visto!&lt;/p&gt;&lt;p&gt;&amp;nbsp;&lt;/p&gt;</summary> </general> <approved>True</approved> <content> </content>