12. 09. 2021 ob 15:00, Mestno otroško igrišče

Čebelici Tinka in Tonka

Delo je lahko tudi zabava! Kraljica matica je vsem čebelam naložila ogromno dela. Medtem ko pridna in marljiva čebelica Tinka pridno nabira med, čebelici Tonki po glavi rojijo same neumnosti in vragolije. Namesto da bi nabirala med, se zabava in norčuje, ko pa je treba med odnesti v panj, si »sposodi« lonček od pridne čebele Tinke. Še sreča, da so tu otroci, ki Tinki povedo, kdo ji krade med. Tinka pripravi past  - le kdo se bo ujel vanjo?

Predstavo, ki je primerna za otroke, starejše od treh let in traja 30 minut, je omogočila blagovna znamka Sola, ki bo poskrbela tudi za žejna grla. 

Za ogled predstave je potreben PCT pogoj (prebolel, cepljen, testiran) ter spoštovanje vseh takratnih ukrepov za zajezitev širjenja koronavirusa, ki veljajo za izvajanje kulturnih dejavnosti. Število mesto je omejeno.


http://www.velenje-events.si/si/imagelib/header-banner//default/Festival%20Velenje/Pikin%20festival%202021/%c4%8debelici%2012.JPG / <image>1000007560</image> <categories> <category>6220</category> </categories> <locations> <location>12570</location> </locations> <target_audience> <target_audience>363</target_audience> </target_audience> <dates> <range> <from>12.09.2021</from> <to></to> <range_time_from>15:00</range_time_from> <range_time_to></range_time_to> </range> </dates> <time_from></time_from> <time_to></time_to> <organizer_selector>2964</organizer_selector> <organizer></organizer> <coorganizer></coorganizer> <organizer_data> <email></email> <phone></phone> <website></website> </organizer_data> <price></price> <general> <subtitle>Pikin festival: predstava za otroke Zavoda Enostavno Prijatelji</subtitle> <summary>&lt;p&gt;Delo je lahko tudi zabava!&amp;nbsp;Kraljica matica je vsem čebelam naložila ogromno dela. Medtem ko pridna in marljiva čebelica Tinka pridno nabira med, čebelici Tonki po glavi rojijo same neumnosti in vragolije. Namesto da bi nabirala med, se zabava in norčuje, ko pa je treba med odnesti v panj, si &#187;sposodi&#171; lonček od pridne čebele Tinke. Še sreča, da so tu otroci, ki Tinki povedo, kdo ji krade med. Tinka pripravi past&amp;nbsp; - le kdo se bo ujel vanjo?&lt;/p&gt;&lt;p&gt;Predstavo, ki je primerna za otroke, starejše od treh let in traja 30 minut, je omogočila blagovna znamka Sola, ki bo poskrbela tudi za žejna grla.&amp;nbsp;&lt;/p&gt; &lt;p&gt;&lt;/p&gt;&lt;p&gt;Za ogled predstave je potreben PCT pogoj (prebolel, cepljen, testiran) ter spoštovanje vseh takratnih ukrepov za zajezitev širjenja koronavirusa, ki veljajo za izvajanje kulturnih dejavnosti.&amp;nbsp;Število mesto je omejeno.&lt;/p&gt;&lt;br&gt;&lt;p&gt;&lt;/p&gt;</summary> </general> <approved>True</approved> <content> </content> <fv-settings> <main-banner>false</main-banner> <main-banner-pika>false</main-banner-pika> <is_coorganiser>true</is_coorganiser> </fv-settings>