15. 09. 2021 od 16:00 do 17:00, Galerija Velenje

Mini Pikin festival v Galeriji Velenje

16.00 - O, ta hudičeva volna, delavnica

Zvonko Čoh je med drugim ilustriral tudi slovensko ljudsko pravljico Hudičeva volna. Zakaj ravno »hudičeva«, bomo spoznali ob ogledu aktualne razstave. Sledilo bo ustvarjanje s tem zanimivim materialom, pridelanim iz živalskih kožuhov. Pridi in riši z volno! Delavnica je primerna za otroke, starejše od šest let. V skupini lahko sodeluje 10 otrok.

17.00 - Staro za novo, delavnica

Kaj naredi pujsek s pokvarjeno uro? Ali so res vse stvari, ki se pokvarijo, takoj za v smeti? Ob ilustracijah Zvonka Čoha si bomo ogledali, kako se je s tem izzivom spoprijel pujsek. V ustvarjalnem delu se bomo s to nalogo spoprijeli tudi sami in odpadni material spremenili v nekaj čisto novega. Delavnica je primerna za otroke, starejše od šest let. V skupini lahko sodeluje največ 10 otrok. 

imagelib/header-banner/default/blank.gif / <image>1000007550</image> <categories> <category>6220</category> </categories> <locations> <location>349</location> </locations> <target_audience> </target_audience> <dates> <range> <from>15.09.2021</from> <to></to> <range_time_from>16:00</range_time_from> <range_time_to>17:00</range_time_to> </range> </dates> <time_from></time_from> <time_to></time_to> <organizer_selector>2206</organizer_selector> <organizer></organizer> <coorganizer></coorganizer> <organizer_data> <email></email> <phone></phone> <website></website> </organizer_data> <price></price> <general> <subtitle>Program</subtitle> <summary>&lt;b&gt;16.00 - O, ta hudičeva volna, delavnica&lt;/b&gt;&lt;p&gt;Zvonko Čoh je med drugim ilustriral tudi slovensko ljudsko pravljico Hudičeva volna. Zakaj ravno &#187;hudičeva&#171;, bomo spoznali ob ogledu aktualne razstave. Sledilo bo ustvarjanje s tem zanimivim materialom, pridelanim iz živalskih kožuhov. Pridi in riši z volno! Delavnica je primerna za otroke, starejše od šest let. V skupini lahko sodeluje 10 otrok.&lt;/p&gt;&lt;p&gt;&lt;b&gt;17.00 - Staro za novo, delavnica&lt;/b&gt;&lt;/p&gt;&lt;p&gt;&lt;/p&gt;&lt;p&gt;Kaj naredi pujsek s pokvarjeno uro? Ali so res vse stvari, ki se pokvarijo, takoj za v smeti? Ob ilustracijah Zvonka Čoha si bomo ogledali, kako se je s tem izzivom spoprijel pujsek. V ustvarjalnem delu se bomo s to nalogo spoprijeli tudi sami in odpadni material spremenili v nekaj čisto novega. Delavnica je primerna za otroke, starejše od šest let. V skupini lahko sodeluje največ 10 otrok.&amp;nbsp;&lt;/p&gt;&lt;b&gt;&lt;/b&gt;</summary> </general> <approved>True</approved> <content> </content>