13. 09. 2021 od 16:00 do 17:00, Galerija Velenje

Mini Pikin festival v Galeriji Velenje

16.00 - Živalska joga

Joga nam pomaga razvijati sposobnost komunikacije s samim seboj ter sposobnost koncentracije in sprostitve. Je način razgibavanja telesa, dihanja in uma hkrati. Otroke, stare 6 let in več, vabimo, da se v družbi joga učiteljice Ivane Pranjić podajo na posebno potovanje, kjer bodo z aktivnostjo lastnega telesa spoznali pester živalski svet. S seboj prinesite veliko mero veselja do vadbe – užitek in zabava sta zagotovljena!  V skupini lahko sodeluje 10 otrok.

17.00 - Enci benci v naši hiši

Zbirka bogatega slovenskega otroškega izročila dokazuje, da je enkratna, sočna, humorna, včasih pa tudi zbadljiva ljudska govorica še kako živa in da ima še vedno svoj čar. Po ogledu razstave se bomo tudi sami preizkusili v vlogi ilustratorja. Delavnica je primerna za otroke, starejše od 6 let. V skupini lahko sodeluje največ 10 otrok. 


imagelib/header-banner/default/blank.gif / <image>1000007548</image> <categories> <category>6220</category> </categories> <locations> <location>349</location> </locations> <target_audience> </target_audience> <dates> <range> <from>13.09.2021</from> <to></to> <range_time_from>16:00</range_time_from> <range_time_to>17:00</range_time_to> </range> </dates> <time_from></time_from> <time_to></time_to> <organizer_selector>2206</organizer_selector> <organizer></organizer> <coorganizer></coorganizer> <organizer_data> <email></email> <phone></phone> <website></website> </organizer_data> <price></price> <general> <subtitle>Program</subtitle> <summary>&lt;b&gt;16.00 - Živalska joga&lt;/b&gt;&lt;p&gt;Joga nam pomaga razvijati sposobnost komunikacije s samim seboj ter sposobnost koncentracije in sprostitve. Je način razgibavanja telesa, dihanja in uma hkrati. Otroke, stare 6 let in več, vabimo, da se v družbi joga učiteljice Ivane Pranjić podajo na posebno potovanje, kjer bodo z aktivnostjo lastnega telesa spoznali pester živalski svet. S seboj prinesite veliko mero veselja do vadbe – užitek in zabava sta zagotovljena!&amp;nbsp; V skupini lahko sodeluje 10 otrok.&lt;/p&gt;&lt;p&gt;&lt;b&gt;17.00 - Enci benci v naši hiši&lt;/b&gt;&lt;/p&gt;&lt;p&gt;&lt;/p&gt;&lt;p&gt;Zbirka bogatega slovenskega otroškega izročila dokazuje, da je enkratna, sočna, humorna, včasih pa tudi zbadljiva ljudska govorica še kako živa in da ima še vedno svoj čar. Po ogledu razstave se bomo tudi sami preizkusili v vlogi ilustratorja. Delavnica je primerna za otroke, starejše od 6 let. V skupini lahko sodeluje največ 10 otrok.&amp;nbsp;&lt;/p&gt;&lt;br&gt;</summary> </general> <approved>True</approved> <content> </content>