11. 09. 2021 ob 15:30, Mestno otroško igrišče

Lavorji

Eric Adonbila je akrobat iz Gane z veliko izkušnjami z nastopanjem doma in v tujini, zadnja leta ga pogosto videvamo tudi v Sloveniji. Njegovi žonglersko-akrobatski nastopi (z žogami, klobuki in posebnimi posodami ter dežnikom) so atraktivni, pisani, interaktivni, in kot taki zelo zanimivi za otroke in odrasle. Posebnost ganske akrobatske šole je virtuozno vrtenje pisanih aluminijastih »lavorjev«, ki so v Gani sicer v vsakdanji rabi za nošenje vode, pomivanje posode ali pranje »žehte«, saj vodovod ni samoumevna stvar. Prevzelo vas bo kot ponazoritev iskanja ravnovesja v našem vsakdanu, v katerem žongliramo z več opravki naenkrat. Osredotočenost in večopravilnost na najvišji ravni.

Za ogled predstave je potreben PCT pogoj (prebolel, cepljen, testiran) ter spoštovanje vseh takratnih ukrepov za zajezitev širjenja koronavirusa, ki veljajo za izvajanje kulturnih dejavnosti. Število sedežev je omejeno.

http://www.velenje-events.si/si/imagelib/header-banner//default/Festival%20Velenje/Pikin%20festival%202021/eric.jpg / <image>1000007527</image> <categories> <category>6220</category> </categories> <locations> <location>12570</location> </locations> <target_audience> </target_audience> <dates> <range> <from>11.09.2021</from> <to></to> <range_time_from>15:30</range_time_from> <range_time_to></range_time_to> </range> </dates> <time_from></time_from> <time_to></time_to> <organizer_selector>2964</organizer_selector> <organizer>Festival Velenje</organizer> <coorganizer></coorganizer> <organizer_data> <email></email> <phone>03 898 25 90</phone> <website>www.pikinfestival.si</website> </organizer_data> <price></price> <general> <subtitle>Pikin festival: Akrobat Eric Adonbila</subtitle> <summary>&lt;p&gt;Eric Adonbila je akrobat iz Gane z veliko izkušnjami z nastopanjem doma in v tujini, zadnja leta ga pogosto videvamo tudi v Sloveniji. Njegovi žonglersko-akrobatski nastopi (z žogami, klobuki in posebnimi posodami ter dežnikom) so atraktivni, pisani, interaktivni, in kot taki zelo zanimivi za otroke in odrasle. Posebnost ganske akrobatske šole je virtuozno vrtenje pisanih aluminijastih &#187;lavorjev&#171;, ki so v Gani sicer v vsakdanji rabi za nošenje vode, pomivanje posode ali pranje &#187;žehte&#171;, saj vodovod ni samoumevna stvar. Prevzelo vas bo kot ponazoritev iskanja ravnovesja v našem vsakdanu, v katerem žongliramo z več opravki naenkrat. Osredotočenost in večopravilnost na najvišji ravni.&lt;/p&gt;&lt;p&gt;Za ogled predstave je potreben PCT pogoj (prebolel, cepljen, testiran) ter spoštovanje vseh takratnih ukrepov za zajezitev širjenja koronavirusa, ki veljajo za izvajanje kulturnih dejavnosti. Število sedežev je omejeno.&lt;/p&gt;</summary> </general> <approved>True</approved> <content> </content> <fv-settings> <main-banner>false</main-banner> <main-banner-pika>false</main-banner-pika> <is_coorganiser>true</is_coorganiser> </fv-settings>