15. 09. 2021 ob 16:30, Titov trg

Poi

Ples s poi-i oziroma vrtenje poiev po tradiciji izvira iz Nove Zelandije. Danes je ta veščina popularna predvsem zaradi vrtenja ognjenih rekvizitov, vendar pa bomo na delavnici vrteli poi-e brez ognja, tako da se je lahko udeleži vsakdo. Spoznali se bomo z osnovnimi motoričnimi tehnikami in jih tekom delavnic povezali v koreografijo.

Izvedba: Pipoca Academy

Za obisk dogodka je potreben PCT pogoj (prebolel, cepljen, testiran) ter spoštovanje vseh takratnih ukrepov za zajezitev širjenja koronavirusa, ki veljajo za izvajanje kulturnih dejavnosti. Število mest je omejeno. 

http://www.velenje-events.si/si/imagelib/header-banner//default/Festival%20Velenje/Pikin%20festival%202021/IMG-2150.jpg / <image>1000007516</image> <categories> <category>6220</category> </categories> <locations> <location>351</location> </locations> <target_audience> </target_audience> <dates> <range> <from>15.09.2021</from> <to></to> <range_time_from>16:30</range_time_from> <range_time_to></range_time_to> </range> </dates> <time_from></time_from> <time_to></time_to> <organizer_selector>2964</organizer_selector> <organizer>Festival Velenje</organizer> <coorganizer>Pipoca Academy</coorganizer> <organizer_data> <email></email> <phone>03 898 25 90</phone> <website>www.pikinfestival.si</website> </organizer_data> <price></price> <general> <subtitle>Pikin festival: Gibalna delavnica</subtitle> <summary>&lt;p&gt;Ples s poi-i oziroma vrtenje poiev po tradiciji izvira iz Nove Zelandije. Danes je ta veščina popularna predvsem zaradi vrtenja ognjenih rekvizitov, vendar pa bomo na delavnici vrteli poi-e brez ognja, tako da se je lahko udeleži vsakdo. Spoznali se bomo z osnovnimi motoričnimi tehnikami in jih tekom delavnic povezali v koreografijo.&lt;/p&gt; &lt;p&gt;Izvedba: Pipoca Academy&lt;/p&gt; &lt;p&gt;Za obisk dogodka je potreben PCT pogoj (prebolel, cepljen, testiran) ter spoštovanje vseh takratnih ukrepov za zajezitev širjenja koronavirusa, ki veljajo za izvajanje kulturnih dejavnosti. Število mest je omejeno.&amp;nbsp;&lt;/p&gt;</summary> </general> <approved>True</approved> <content> </content> <fv-settings> <main-banner>false</main-banner> <main-banner-pika>false</main-banner-pika> <is_coorganiser>true</is_coorganiser> </fv-settings>