14. 09. 2021 ob 16:30, Titov trg

Capoeira

Capoeira je brazilska plesno borilna veščina, primerna otroke in odrasle. Vsebuje ples, igro, glasbo, akrobatske elemente in več. Na delavnicah se bomo prek igre spoznali z osnovami capoeire, spoznali bomo brazilska glasbila in se naučili tudi kakšno pesem v portugalskem jeziku. Delavnica je primerna za otroke vseh starosti.

Izvedba: Capoeira Tribo Unida - professora Tanja Pipoca

Za obisk dogodka je potreben PCT pogoj (prebolel, cepljen, testiran) ter spoštovanje vseh takratnih ukrepov za zajezitev širjenja koronavirusa, ki veljajo za izvajanje kulturnih dejavnosti. Število mest je omejeno. 

http://www.velenje-events.si/si/imagelib/header-banner//default/Festival%20Velenje/Pikin%20festival%202021/IMG-8279.JPG / <image>1000007513</image> <categories> <category>6220</category> </categories> <locations> <location>351</location> </locations> <target_audience> <target_audience>881</target_audience> </target_audience> <dates> <range> <from>14.09.2021</from> <to></to> <range_time_from>16:30</range_time_from> <range_time_to></range_time_to> </range> </dates> <time_from></time_from> <time_to></time_to> <organizer_selector>2964</organizer_selector> <organizer>Festival Velenje</organizer> <coorganizer>Pipoca Academy</coorganizer> <organizer_data> <email></email> <phone>03 898 25 90</phone> <website>www.pikinfestival.si</website> </organizer_data> <price></price> <general> <subtitle>Pikin festival: Gibalna delavnica</subtitle> <summary>&lt;p&gt;Capoeira je brazilska plesno borilna veščina, primerna otroke in odrasle. Vsebuje ples, igro, glasbo, akrobatske elemente in več. Na delavnicah se bomo prek igre spoznali z osnovami capoeire, spoznali bomo brazilska glasbila in se naučili tudi kakšno pesem v portugalskem jeziku. Delavnica je primerna za otroke vseh starosti.&lt;/p&gt; &lt;p&gt;Izvedba: Capoeira Tribo Unida - professora Tanja Pipoca&lt;/p&gt; &lt;p&gt;Za obisk dogodka je potreben PCT pogoj (prebolel, cepljen, testiran) ter spoštovanje vseh takratnih ukrepov za zajezitev širjenja koronavirusa, ki veljajo za izvajanje kulturnih dejavnosti. Število mest je omejeno.&amp;nbsp;&lt;/p&gt;</summary> </general> <approved>True</approved> <content> </content> <fv-settings> <main-banner>false</main-banner> <main-banner-pika>false</main-banner-pika> <is_coorganiser>true</is_coorganiser> </fv-settings>