11. 09. 2022 ob 13:00, Titov trg

Rajanje z Damjano Golavšek

Igriv nastop Damjane Golavšek nikogar ne pusti ravnodušnega, saj Damjana, pevka in vzgojiteljica,  otroško dušo dobro pozna. Značilnost njenega glasbeno animacijskega nastopa je zabavna in poučna glasba, večinoma avtorska, nekaj pa je priredb. Damjana animira in povabi otroke k sodelovanju, da z njo zapojejo, zaplešejo ali pa se individualno izkažejo s tem, kar znajo.


Posebno čarobno je, ko ji uspe, da zaplešejo skupaj starši in otroci, kar jo še posebej veseli, saj dobro ve, da je dober zgled odraslih otroku močnejši od tisočih besed.

Damjana poje v živo na glasbeno matrico. Veliko stvari se zgodi spontano, nekaj pa je pripravljenih zabavnih točk, pri katerih so otroci vedno povabljeni k sodelovanju. Otrokom najljubša je tista, ko v velikem loncu pričara piškote.

Vabljeni, da se pridružite Damjani in doživite srečanje polno optimizma in nalezljive dobre volje.

http://www.velenje-events.si/si/imagelib/header-banner//default/Festival%20Velenje/Pikin%20festival%202021/mojfokus-Ne%c5%bea%20plestenjak%20-damjana%20-.jpg / <image>1000007490</image> <categories> <category>6220</category> </categories> <locations> <location>351</location> <micro_location>Alfredov oder</micro_location> </locations> <target_audience> <target_audience>881</target_audience> </target_audience> <dates> <range> <from>11.09.2022</from> <to></to> <range_time_from>13:00</range_time_from> <range_time_to></range_time_to> </range> </dates> <time_from></time_from> <time_to></time_to> <organizer_selector>2964</organizer_selector> <organizer></organizer> <coorganizer></coorganizer> <organizer_data> <email>pika@velenje.si</email> <phone>03 898 25 90</phone> <website>www.pikinfestival.si</website> </organizer_data> <price></price> <general> <subtitle>Pikin festival: Koncert za otroke</subtitle> <summary>&lt;p&gt;Igriv nastop Damjane Golavšek nikogar ne pusti ravnodušnega, saj Damjana, pevka in vzgojiteljica, &amp;nbsp;otroško dušo dobro pozna. Značilnost njenega glasbeno animacijskega nastopa je zabavna in poučna glasba, večinoma avtorska, nekaj pa je priredb. Damjana animira in povabi otroke k sodelovanju, da z njo zapojejo, zaplešejo ali pa se individualno izkažejo s tem, kar znajo.&lt;/p&gt;&lt;p&gt;&lt;/p&gt;&lt;p&gt;&lt;br&gt;&lt;/p&gt;</summary> </general> <approved>True</approved> <content> <text> <style>normal</style> <text>&lt;p&gt;Posebno čarobno je, ko ji uspe, da zaplešejo skupaj starši in otroci, kar jo še posebej veseli, saj dobro ve, da je dober zgled odraslih otroku močnejši od tisočih besed.&lt;/p&gt; &lt;p&gt;Damjana poje v živo na glasbeno matrico. Veliko stvari se zgodi spontano, nekaj pa je pripravljenih zabavnih točk, pri katerih so otroci vedno povabljeni k sodelovanju. Otrokom najljubša je tista, ko v velikem loncu pričara piškote.&lt;/p&gt; &lt;p&gt;Vabljeni, da se pridružite Damjani in doživite srečanje polno optimizma in nalezljive dobre volje.&lt;/p&gt;</text> </text> </content> <fv-settings> <main-banner>false</main-banner> <main-banner-pika>false</main-banner-pika> <is_coorganiser>true</is_coorganiser> </fv-settings>