12. 09. 2021 ob 12:30, pred Domom kulture Velenje

Krog v kvadratnem mestu

Za devetimi gorami in devetimi vodami, raste prav poseben gozd. Gozd, kjer namesto smrek in bukev rastejo kvadratna drevesa in namesto pisanih kvadratne rože. In če po tem gozdu hodiš še naprej, prideš do kvadratne vasi. Ta vas je polna kvadratov in kvadratnikov, kvadratnih hiš in trgovin. In vse je v najlepšem kvadratnem redu. Dokler se nekega sončnega jutra ne rodi v njej krog ... Kaj se zgodi potem, vam bosta na igriv in iskriv način povedali klovnji Rose in Marjeta Cveta!

Za ogled predstave je potreben PCT pogoj (prebolel, cepljen, testiran) ter spoštovanje vseh takratnih ukrepov za zajezitev širjenja koronavirusa, ki veljajo za izvajanje kulturnih dejavnosti. Število mest je omejeno.

http://www.velenje-events.si/si/imagelib/header-banner//default/Festival%20Velenje/Pikin%20festival%202021/krog%20v%20kvadratnem%20mestu%201.jpg / <image>1000007484</image> <categories> <category>6220</category> </categories> <locations> <location>2717</location> <micro_location>Lutkovni oder</micro_location> </locations> <target_audience> <target_audience>881</target_audience> </target_audience> <dates> <range> <from>12.09.2021</from> <to></to> <range_time_from>12:30</range_time_from> <range_time_to></range_time_to> </range> </dates> <time_from></time_from> <time_to></time_to> <organizer_selector>2964</organizer_selector> <organizer></organizer> <coorganizer></coorganizer> <organizer_data> <email></email> <phone></phone> <website></website> </organizer_data> <price></price> <general> <subtitle>Pikin festival: Igrana predstava Globus Hystericus</subtitle> <summary>&lt;p&gt;&lt;/p&gt; &lt;p&gt;Za devetimi gorami in devetimi vodami, raste prav poseben gozd. Gozd, kjer namesto smrek in bukev rastejo kvadratna drevesa in namesto pisanih kvadratne rože. In če po tem gozdu hodiš še naprej, prideš do kvadratne vasi. Ta vas je polna kvadratov in kvadratnikov, kvadratnih hiš in trgovin. In vse je v najlepšem kvadratnem redu. Dokler se nekega sončnega jutra ne rodi v njej krog ... Kaj se zgodi potem, vam bosta na igriv in iskriv način povedali klovnji Rose in Marjeta Cveta!&lt;/p&gt;&lt;p&gt;Za ogled predstave je potreben PCT pogoj (prebolel, cepljen, testiran) ter spoštovanje vseh takratnih ukrepov za zajezitev širjenja koronavirusa, ki veljajo za izvajanje kulturnih dejavnosti. Število mest je omejeno.&lt;/p&gt;</summary> </general> <approved>True</approved> <content> </content> <fv-settings> <main-banner>false</main-banner> <main-banner-pika>false</main-banner-pika> <is_coorganiser>true</is_coorganiser> </fv-settings>