25. 09. 2021 ob 10:00, Drugo

WOW pokrov!

WOW pokrov! je eksperimentalno grafični projekt, ki bo ulične pokrove - tokrat v Starem Velenju - uporabil kot matrice za izdelavo ročnih odtisov na različne uporabne predmete. Po grafični nadgradnji se bodo spremenili v unikatne odtise mesta, ki na svojevrstven način izražajo urbani karakter.

Glavni motiv projekta je na ustvarjalen način popestriti rutino vsakdana in izpostavljati lepoto skritih potencialov, ki se ponavadi skrivajo prav tam, kjer jih najmanj pričakujemo.

Odtisi mesta se bodo izvajali v živo. Vabimo vas, da se nam pridružite in si jih prenesete tudi na svoje predmete. (Namig: zelo uporabne so na primer majice, predpasniki, platnene vrečke, prti, rute …)

http://www.velenje-events.si/si/imagelib/header-banner//default/Razlicne%20slike%20MOV/WOW%20-%20cover_Napovednik%20dogodkov-1.jpg / <image>1000007482</image> <categories> <category>380</category> </categories> <locations> <location>384</location> <micro_location>Na ulici Stari trg v Starem Velenju</micro_location> </locations> <target_audience> </target_audience> <dates> <range> <from>25.09.2021</from> <to></to> <range_time_from>10:00</range_time_from> <range_time_to></range_time_to> </range> </dates> <time_from></time_from> <time_to></time_to> <organizer_selector>779</organizer_selector> <organizer>Opa!celica</organizer> <coorganizer></coorganizer> <organizer_data> <email>www@opacelica.si</email> <phone>041 521 880</phone> <website>www.opacelica.si</website> </organizer_data> <price></price> <general> <subtitle>Urbani grafični eksperiment</subtitle> <summary>&lt;P&gt;&lt;/P&gt; &lt;P&gt;&lt;B&gt;WOW pokrov! &lt;/B&gt;je eksperimentalno grafični projekt, ki bo ulične pokrove - tokrat v Starem Velenju - uporabil kot matrice za izdelavo ročnih odtisov na različne uporabne predmete. Po grafični nadgradnji se bodo spremenili v unikatne odtise mesta, ki na svojevrstven način izražajo urbani karakter.&lt;/P&gt; &lt;P&gt;&lt;/P&gt; &lt;P&gt;Glavni motiv projekta je na ustvarjalen način popestriti rutino vsakdana in izpostavljati lepoto skritih potencialov, ki se ponavadi skrivajo prav tam, kjer jih najmanj pričakujemo.&lt;/P&gt; &lt;P&gt;&lt;I&gt;&lt;/I&gt;&lt;/P&gt; &lt;P&gt;&lt;I&gt;Odtisi mesta se bodo izvajali v živo. Vabimo vas, da se nam pridružite in si jih prenesete tudi na svoje predmete. (Namig: zelo uporabne so na primer majice, predpasniki, platnene vrečke, prti, rute …)&lt;/I&gt;&lt;/P&gt; &lt;P&gt;&lt;/P&gt;</summary> </general> <approved>True</approved> <content> </content>