12. 09. 2021 ob 11:30, Mestno otroško igrišče

Pika potuje po svetu

Ker je Piki Nogavički zmanjkalo zlatnikov, se odpravi na pot okoli sveta, da bi našla svojega očeta Evrazija Nogavičko. Med potovanjem spoznava prebivalce Azije, Afrike in Amerike, ki jo navdušijo s svojo drugačnostjo, smislom za humor in glasbo. Najde vse - razen Evrazija Nogavičke, dokler se ne zgodi nenavaden preobrat.

Predstava je primerna za otroke, starejše od treh let, in traja 40 minut.

Za ogled predstave je potreben PCT pogoj (prebolel, cepljen, testiran) ter spoštovanje vseh takratnih ukrepov za zajezitev širjenja koronavirusa, ki veljajo za izvajanje kulturnih dejavnosti. Število mest je omejeno. 

http://www.velenje-events.si/si/imagelib/header-banner//default/Festival%20Velenje/Pikin%20festival%202021/pika-potuje-po-svetu.jpg / <image>1000007477</image> <categories> <category>6220</category> </categories> <locations> <location>12570</location> </locations> <target_audience> <target_audience>362</target_audience> </target_audience> <dates> <range> <from>12.09.2021</from> <to></to> <range_time_from>11:30</range_time_from> <range_time_to></range_time_to> </range> </dates> <time_from></time_from> <time_to></time_to> <organizer_selector>2964</organizer_selector> <organizer></organizer> <coorganizer></coorganizer> <organizer_data> <email></email> <phone></phone> <website></website> </organizer_data> <price></price> <general> <subtitle>Pikin festival: Igrana predstava Zavoda Enostavno Prijatelji</subtitle> <summary>&lt;p&gt;Ker je Piki Nogavički zmanjkalo zlatnikov, se odpravi na pot okoli sveta, da bi našla svojega očeta Evrazija Nogavičko. Med potovanjem spoznava prebivalce Azije, Afrike in Amerike, ki jo navdušijo s svojo drugačnostjo, smislom za humor in glasbo. Najde vse - razen Evrazija Nogavičke, dokler se ne zgodi nenavaden preobrat.&lt;/p&gt; &lt;p&gt;Predstava je primerna za otroke, starejše od treh let, in traja 40 minut.&lt;br&gt;&lt;br&gt;Za ogled predstave je potreben PCT pogoj (prebolel, cepljen, testiran) ter spoštovanje vseh takratnih ukrepov za zajezitev širjenja koronavirusa, ki veljajo za izvajanje kulturnih dejavnosti. Število mest je omejeno.&amp;nbsp;&lt;/p&gt;</summary> </general> <approved>True</approved> <content> </content> <fv-settings> <main-banner>false</main-banner> <main-banner-pika>false</main-banner-pika> <is_coorganiser>true</is_coorganiser> </fv-settings>