11. 09. 2021 ob 11:30, Mestno otroško igrišče

Supertalenti s Sam Sebastjanom

Mednarodno priznani slovenski čarodej in ventrilokvist Sam Sebastian je na odrskih deskah že od leta 1990, leta 2020 je torej obeleževal že trideset let ustvarjanja. Ob svojem jubileju je ustvaril čisto novo in zelo posebno ventrilokvistično-čarodejsko predstavo - SUPERTALENTI S SAM SEBASTIANOM, ki je v slovenskem prostoru unikatna. V njej bodo nastopili Sam Sebastianovi številni 'kosmati', 'puhasti' in 'pernati' prijatelji, ki bodo z njegovo pomočjo oživeli in vas navdušili s stand-up humorjem, glasbenimi točkami in seveda nepogrešljivimi čarovnijami. Nepozaben humoren show za vso družino, o katerem boste še dolgo govorili!

Za ogled predstave je potreben PCT pogoj (prebolel, cepljen, testiran) ter spoštovanje vseh takratnih ukrepov za zajezitev širjenja koronavirusa, ki veljajo za izvajanje kulturnih dejavnosti. Število mest je omejeno.          

http://www.velenje-events.si/si/imagelib/header-banner//default/Festival%20Velenje/Pikin%20festival%202021/sam%20sebastian.jpg / <image>1000007466</image> <categories> <category>6220</category> </categories> <locations> <location>12570</location> </locations> <target_audience> <target_audience>881</target_audience> </target_audience> <dates> <range> <from>11.09.2021</from> <to></to> <range_time_from>11:30</range_time_from> <range_time_to></range_time_to> </range> </dates> <time_from></time_from> <time_to></time_to> <organizer_selector>2964</organizer_selector> <organizer>Festival Velenje</organizer> <coorganizer></coorganizer> <organizer_data> <email>pika@velenje.si</email> <phone>03 898 25 90</phone> <website>www.festivalvelenje.si</website> </organizer_data> <price></price> <general> <subtitle>Pikin festival: Čarodejska predstava</subtitle> <summary>&lt;p&gt;Mednarodno priznani slovenski čarodej in ventrilokvist Sam Sebastian je na odrskih deskah že od leta 1990, leta 2020 je torej obeleževal že trideset let ustvarjanja. Ob svojem jubileju je ustvaril čisto novo in zelo posebno ventrilokvistično-čarodejsko predstavo -&amp;nbsp;SUPERTALENTI S SAM SEBASTIANOM, ki je v slovenskem prostoru unikatna. V njej bodo nastopili Sam Sebastianovi številni &#39;kosmati&#39;, &#39;puhasti&#39; in &#39;pernati&#39; prijatelji, ki bodo z njegovo pomočjo oživeli in vas navdušili s stand-up humorjem, glasbenimi točkami in seveda nepogrešljivimi čarovnijami. Nepozaben humoren show za vso družino, o katerem boste še dolgo govorili!&lt;/p&gt;&lt;p&gt;Za ogled predstave je potreben PCT pogoj (prebolel, cepljen, testiran) ter spoštovanje vseh takratnih ukrepov za zajezitev širjenja koronavirusa, ki veljajo za izvajanje kulturnih dejavnosti.&amp;nbsp;Število mest je omejeno.&amp;nbsp; &amp;nbsp; &amp;nbsp; &amp;nbsp; &amp;nbsp;&amp;nbsp;&lt;/p&gt;</summary> </general> <approved>True</approved> <content> </content> <fv-settings> <main-banner>false</main-banner> <main-banner-pika>false</main-banner-pika> <is_coorganiser>true</is_coorganiser> </fv-settings>