11. 09. 2021 ob 11:00, Titov trg

Kontrabant: Radovedna Katra in nepridiprav

Kadar Kontrabant (pet fantov) nastopa z dvema dekletoma, 11-letno Kiko in njeno odraslo sestro Lanno, si nadene ime Nepridiprav. Prepevajo večinoma avtorske pesmi z dveh CD-jev za otroke (Radovedna Katra in Nepridiprav, Naša družina), ki jih mnogi ob Mačku Muriju priznavajo za najboljše skladbe za družine in otroke. Morda bi Nepridiprav moral nastopiti na naši prireditvi že prej, a nikoli ni prepozno. Nepridiprav je ena najlepših zasedb v Sloveniji, ki neguje družinske vrednote in je tudi po sestavi ena velika družina, ki igra vrhunsko glasbo na številnih akustičnih instrumentih.

Za obisk dogodka je potreben PCT pogoj (prebolel, cepljen, testiran) ter spoštovanje vseh takratnih ukrepov za zajezitev širjenja koronavirusa, ki veljajo za izvajanje kulturnih dejavnosti. Število mest je omejeno.

Nastopajoči:
Kika Szomi Kralj (petje, klarinet, kljunasta flavta)
Lena Lanna Szomi (petje, prečna flavta, mala tolkala)
Gašper Povše (violina, mandolina, back vokal)
Matijas Severhen (ukulele bas, tolkala, back vokal)
Pal Szomi (bobni tolkala, kitara, back vokal)
Dušan Železnikar (akustična kitara, kljunasta flavta, buzuki, back vokal)
Bela Szomi Kralj (harmonika, klasična kitara, petke, buzuki) 
http://www.velenje-events.si/si/imagelib/header-banner//default/Festival%20Velenje/Pikin%20festival%202021/DSC_0132.JPG / <image>1000007465</image> <categories> <category>6220</category> </categories> <locations> <location>351</location> </locations> <target_audience> <target_audience>881</target_audience> </target_audience> <dates> <range> <from>11.09.2021</from> <to></to> <range_time_from>11:00</range_time_from> <range_time_to></range_time_to> </range> </dates> <time_from></time_from> <time_to></time_to> <organizer_selector>2964</organizer_selector> <organizer>Festival Velenje</organizer> <coorganizer></coorganizer> <organizer_data> <email>pika@velenje.si</email> <phone>03 898 25 90</phone> <website>www.pikinfestival.si</website> </organizer_data> <price></price> <general> <subtitle>Pikin festival: Koncert za otroke</subtitle> <summary>&lt;p&gt;Kadar Kontrabant (pet fantov) nastopa z dvema dekletoma, 11-letno Kiko in njeno odraslo sestro Lanno, si nadene ime Nepridiprav. Prepevajo večinoma avtorske pesmi z dveh CD-jev za otroke (Radovedna Katra in Nepridiprav, Naša družina), ki jih mnogi ob Mačku Muriju priznavajo za najboljše skladbe za družine in otroke. Morda bi Nepridiprav moral nastopiti na naši prireditvi že prej, a nikoli ni prepozno. Nepridiprav je ena najlepših zasedb v Sloveniji, ki neguje družinske vrednote in je tudi po sestavi ena velika družina, ki igra vrhunsko glasbo na številnih akustičnih instrumentih.&lt;/p&gt; &lt;p&gt;Za obisk dogodka je potreben PCT pogoj (prebolel, cepljen, testiran) ter spoštovanje vseh takratnih ukrepov za zajezitev širjenja koronavirusa, ki veljajo za izvajanje kulturnih dejavnosti. Število mest je omejeno.&lt;/p&gt;</summary> </general> <approved>True</approved> <content> <text> <style>normal</style> <text>Nastopajoči:&lt;br&gt;Kika Szomi Kralj (petje, klarinet, kljunasta flavta)&lt;br&gt;Lena Lanna Szomi (petje, prečna flavta, mala tolkala)&lt;br&gt;Gašper Povše (violina, mandolina, back vokal)&lt;br&gt;Matijas Severhen (ukulele bas, tolkala, back vokal)&lt;br&gt;Pal Szomi (bobni tolkala, kitara, back vokal)&lt;br&gt;Dušan Železnikar (akustična kitara, kljunasta flavta, buzuki, back vokal)&lt;br&gt;Bela Szomi Kralj (harmonika, klasična kitara, petke, buzuki)&amp;nbsp;</text> </text> </content> <fv-settings> <main-banner>false</main-banner> <main-banner-pika>false</main-banner-pika> <is_coorganiser>true</is_coorganiser> </fv-settings>