11. 09. 2021 ob 15:30, Kino Velenje

Duša

Sinhronizirana animirana družinska pustolovščina, 96 minut (ZDA)
Režija: Pete Docter, Kemp Powers
Igrajo: Jamie Foxx, Tina Fey, Quest Love

Za ogled predstave je potreben PCT pogoj (prebolel, cepljen, testiran) ter spoštovanje vseh takratnih ukrepov za zajezitev širjenja koronavirusa, ki veljajo za izvajanje kulturnih dejavnosti.    


Disney je s studiem Pixar je ustvaril novo animirano mojstrovino. Skupaj z glavnim junakom, ki po spletu okoliščin zapusti hektični New York, se bomo podali v druge svetove, kjer se skrivajo odgovori na najbolj pomembna življenjska vprašanja. Animiran film Duša na zabaven način obravnava zagate, s katerimi se srečujemo v vsakdanjem življenju. Joe Gardner, glavni junak, je srednješolski učitelj glasbe, ki že vse življenje sanja o tem, da bi nastopil kot jazzovski glasbenik. Ko na odprtem odru newyorškega kluba Half Note Club navduši občinstvo, končno dobi priložnost za nastop. A zgodi se mu nekaj povsem nepričakovanega: na poti iz službe pade v cestni kanal in ostane brez duše. Znajde se na seminarju, kjer duše razvijajo in pridobivajo strast, preden jih transportirajo v novorojenčke na Zemlji.

http://www.velenje-events.si/si/imagelib/header-banner//default/Festival%20Velenje/Kino%20Velenje%202021/du%c5%a1a.jpg / <image>1000007343</image> <categories> <category>6220</category> </categories> <locations> <location>392</location> <micro_location>velika dvorana</micro_location> </locations> <target_audience> <target_audience>363</target_audience> </target_audience> <dates> <range> <from>11.09.2021</from> <to></to> <range_time_from>15:30</range_time_from> <range_time_to></range_time_to> </range> </dates> <time_from></time_from> <time_to></time_to> <organizer_selector>1395</organizer_selector> <organizer></organizer> <coorganizer></coorganizer> <organizer_data> <email></email> <phone></phone> <website></website> </organizer_data> <price>2</price> <general> <subtitle>Pikin festival (Soul)</subtitle> <summary>Sinhronizirana animirana družinska pustolovščina, 96 minut (ZDA)&lt;br&gt;Režija: Pete Docter, Kemp Powers&lt;br&gt;Igrajo: Jamie Foxx, Tina Fey, Quest Love&lt;br&gt;&lt;br&gt;&lt;p&gt;Za ogled predstave je potreben PCT pogoj (prebolel, cepljen, testiran) ter spoštovanje vseh takratnih ukrepov za zajezitev širjenja koronavirusa, ki veljajo za izvajanje kulturnih dejavnosti.&amp;nbsp; &amp;nbsp;&amp;nbsp;&lt;/p&gt;&lt;br&gt;</summary> </general> <approved>True</approved> <content> <text> <style>normal</style> <text>&lt;p&gt;Disney je s studiem Pixar je ustvaril novo animirano mojstrovino. Skupaj z glavnim junakom, ki po spletu&amp;nbsp;okoliščin zapusti hektični New York, se bomo podali v druge svetove, kjer se skrivajo odgovori na najbolj pomembna življenjska vprašanja. Animiran film Duša na zabaven način obravnava zagate, s katerimi se srečujemo v vsakdanjem življenju. Joe Gardner, glavni junak, je srednješolski učitelj glasbe, ki že vse življenje sanja o tem, da bi nastopil kot jazzovski glasbenik. Ko na odprtem odru newyorškega kluba Half Note Club navduši občinstvo, končno dobi priložnost za nastop. A zgodi se mu nekaj povsem nepričakovanega: na poti iz službe pade v cestni kanal in ostane brez duše. Znajde se na seminarju, kjer duše razvijajo in pridobivajo strast, preden jih transportirajo v novorojenčke na Zemlji.&lt;/p&gt;</text> </text> </content> <fv-settings> <main-banner>false</main-banner> <main-banner-pika>false</main-banner-pika> <is_coorganiser>true</is_coorganiser> </fv-settings>