23. 02. 2021 ob 20:00,

Neki za boljšo prihodnost z MAO

Mladinska aktivistična organizacija je gibanje, ki se bori za boljše življenje in svetlejšo prihodnost. Nastali so zaradi nezaupanja v vladajočo politiko in želje po povezanosti mladih s podobnim mišljenjem in podobnimi cilji.

Gosta:
Bruno Šonc je ustanovni član in koordinator MAO, dijak 2. letnika Gimnazije v Velenju. V prostem času trenira tek in piše besedila.
Tjaš Esih je koordinator MAO, dijak 1. letnika Gimnazije Celje Center. V prostem času se ukvarja s Standupom, javnim nastopanjem in glasbeno šolo.

Klub eMCe plac, Mladinski center Velenje in Šaleški študentski klub v sodelovanju z društvi in posamezniki selimo dogodke na splet in se družimo z vami kar pri vas doma.
http://www.velenje-events.si/si/imagelib/header-banner//default/Mladinski%20center%20Velenje/logo_emce_plac_slika.jpg / <image>1000000289</image> <categories> <category>1050</category> </categories> <locations> <micro_location>Pri tebi doma! Dogodek bo dostopen na Facebook strani Klub eMCe plac.</micro_location> </locations> <target_audience> <target_audience>881</target_audience> </target_audience> <dates> <range> <from>23.02.2021</from> <to></to> <range_time_from>20:00</range_time_from> <range_time_to></range_time_to> </range> </dates> <time_from></time_from> <time_to></time_to> <organizer_selector>1559</organizer_selector> <organizer></organizer> <coorganizer>Mladinski center Velenje, ŠŠK</coorganizer> <organizer_data> <email></email> <phone></phone> <website></website> </organizer_data> <price></price> <general> <subtitle></subtitle> <summary>Mladinska aktivistična organizacija je gibanje, ki se bori za boljše življenje in svetlejšo prihodnost. Nastali so zaradi nezaupanja v vladajočo politiko in želje po povezanosti mladih s podobnim mišljenjem in podobnimi cilji.&lt;div&gt;&lt;br&gt;&lt;/div&gt;&lt;div&gt;Gosta:&lt;br&gt;Bruno Šonc je ustanovni član in koordinator MAO, dijak 2. letnika Gimnazije v Velenju. V prostem času trenira tek in piše besedila.&lt;br&gt;Tjaš Esih je koordinator MAO, dijak 1. letnika Gimnazije Celje Center. V prostem času se ukvarja s Standupom, javnim nastopanjem in glasbeno šolo.&lt;div&gt;&lt;br&gt;&lt;/div&gt;&lt;div&gt;Klub eMCe plac, Mladinski center Velenje in Šaleški študentski klub v sodelovanju z društvi in posamezniki selimo dogodke na splet in se družimo z vami kar pri vas doma.&lt;br&gt;&lt;/div&gt;&lt;/div&gt;</summary> </general> <approved>True</approved> <content> </content>