28. 11. 2020 ob , Cankarjeva ulica

Lepota na vrtu / Beauty in The Garden

Galerija lepote - razstavno-izložbeni prostor
"Lepota na vrtu" je razstava krajinske arhitektke Kaje Flis o hipnem miselnem skoku v svet lepote, ki si ga s pomočjo žive narave ustvarimo na okenski polici, na balkonu ali drugi površini ob našem bivališču. To je svet lepote, ki ga pričarajo elementi žive in nežive narave – rastline in živali, voda in kamnine, zemlja in les ... Ta svet lepote je kot mehurček, ki odleti iz prostranstev narave in pristane v mestu, kjer se razpoči in razprostre v vrtičke in vrtove različnih dimenzij – zato, da nam pričara trenutke sprostitve in nam pomaga živeti. Tako vidi vrt ustvarjalka razstave. Tako, podobno in drugače ga vidijo in čutijo njeni prijatelji. Kaj pa vi? Vabimo vas, da za hip ustavite pred izložbo kozmetičnega salona Voila beauty v Velenju, se ozrete v vrtno zrcalo in poletite na svoj sanjski vrt – v svoj kotiček sprostitve na prostem – odkrivati lepoto na vrtu. In če vas bo hipen postanek sredi mesta očaral, vas ustvarjalka vabi, da na njen FB profil (www.facebook.com/kajaflis) napišete "Kako ste doživeli lepoto na vrtu?".

 

Salon Voilà Beauty v podobi izložbenega ambienta, imenovanega Galerija lepote, namenja prostor kulturi in z njo povezanih umetnosti. Karakter uličnega razstavnega prostora bo na razpolago umetniškim interpretacijam na temo lepote (ženska, človek, narava …), s katero se ukvarja podjetje Voila Beauty. Galerija lepote tako postane tudi inovativen urbani prostor, ki skozi umetniški pristop dopolnjuje kulturni utrip mestnega središča.

Salon Voilà Beauty, Šaleška cesta 19, Velenje

http://www.velenje-events.si/si/imagelib/header-banner//default/Festival%20Velenje/Drugi%20dogodki_FV_2020/slikarasztavalepotaE.jpg / <image>1000006804</image> <categories> <category>4271</category> </categories> <locations> <location>382</location> <micro_location>nekdanji Peko</micro_location> </locations> <target_audience> <target_audience>881</target_audience> </target_audience> <dates> <range> <from>28.11.2020</from> <to>31.05.2022</to> <range_time_from></range_time_from> <range_time_to></range_time_to> </range> </dates> <time_from></time_from> <time_to></time_to> <organizer_selector>779</organizer_selector> <organizer>Salon Voil&#224; Beauty</organizer> <coorganizer></coorganizer> <organizer_data> <email>info@voilabeauty.si</email> <phone>041 863 286</phone> <website></website> </organizer_data> <price></price> <general> <subtitle>Razstave v Salonu Voil&#224; Beauty</subtitle> <summary>&lt;P&gt;Galerija lepote - razstavno-izložbeni prostor&lt;BR&gt;&quot;Lepota na vrtu&quot; je razstava krajinske arhitektke &lt;STRONG&gt;Kaje Flis &lt;/STRONG&gt;o hipnem miselnem skoku v svet lepote, ki si ga s pomočjo žive narave ustvarimo na okenski polici, na balkonu ali drugi površini ob našem bivališču. To je svet lepote, ki ga pričarajo elementi žive in nežive narave – rastline in živali, voda in kamnine, zemlja in les ... Ta svet lepote je kot mehurček, ki odleti iz prostranstev narave in pristane v mestu, kjer se razpoči in razprostre v vrtičke in vrtove različnih dimenzij – zato, da nam pričara trenutke sprostitve in nam pomaga živeti. Tako vidi vrt ustvarjalka razstave. Tako, podobno in drugače ga vidijo in čutijo njeni prijatelji. Kaj pa vi? Vabimo vas, da za hip ustavite pred izložbo kozmetičnega salona Voila beauty v Velenju, se ozrete v vrtno zrcalo in poletite na svoj sanjski vrt – v svoj kotiček sprostitve na prostem – odkrivati lepoto na vrtu. In če vas bo hipen postanek sredi mesta očaral, vas ustvarjalka vabi, da na njen FB profil (www.facebook.com/kajaflis) napišete &quot;Kako ste doživeli lepoto na vrtu?&quot;. &lt;/P&gt; &lt;P&gt;&lt;EM&gt;&lt;/EM&gt;&amp;nbsp;&lt;/P&gt;</summary> </general> <approved>True</approved> <content> <text> <style>normal</style> <text>&lt;P&gt;Salon Voil&#224; Beauty&amp;nbsp;v podobi izložbenega ambienta, imenovanega Galerija lepote, namenja prostor kulturi in z njo povezanih umetnosti. Karakter uličnega razstavnega prostora bo na razpolago umetniškim interpretacijam na temo lepote (ženska, človek, narava …), s katero se ukvarja podjetje Voila Beauty. Galerija lepote tako postane tudi inovativen urbani prostor, ki skozi umetniški pristop dopolnjuje kulturni utrip mestnega središča.&lt;/P&gt; &lt;P&gt;Salon Voil&#224; Beauty, Šaleška cesta 19, Velenje&lt;/P&gt;</text> </text> </content>