27. 09. 2020 ob 17:00, Dom kulture Velenje

RAZPRODANO - Bepop ladies

Koncert

Brezplačne vstopnice za vse dogodke lahko dvignete uro pred dogodkom na blagajnah v avli Doma kulture, v Kinu Velenje in v Glasbeni šoli Velenje. Število mest je omejeno.

'Moje sonce', 'Odpelji me', 'Bodi zvezda', 'Komaj čakam' in 'Ne sekiraj se' so le nekateri od številnih hitov skupine Bepop. Zmagovalci našega prvega velikega lova na talente so osvojili Slovenijo kot zvezde dveh razprodanih dvoranskih turnej Popstars, na željo številnih navijačev pa so se Ana, Alenka in Tinkara po 15. letih vrnile kot ženski trio. Načrt, da bi opravile le nekaj nostalgičnih nastopov, je hitro splaval po vodi, saj so jih zasuli s klici za nastope. Presenečene nad tem, kako zelo je živa njihova glasba, tako med originalnimi oboževalci, kot generacijami, ki jih sploh še niso doživele v živo, so se vrnile v studio, posnele nov poletni hit 'Daj se nasmej', postavile skupino in postale vseslovenske ljubljenke kot #BepopLadies. Vse tri dame so tudi mame, podjetnice, aktivne v kar nekaj družbeno koristnih projektih, prav v vsaki od njih pa se skriva tudi malo Pike Nogavičke.

http://www.velenje-events.si/si/imagelib/header-banner//default/Festival%20Velenje/Pikin%20festival%202020/Bepop%20Ladies.jpg / <image>1000006702</image> <categories> <category>6220</category> </categories> <locations> <location>350</location> <micro_location></micro_location> </locations> <target_audience> <target_audience>362</target_audience> </target_audience> <dates> <range> <from>27.09.2020</from> <to></to> <range_time_from>17:00</range_time_from> <range_time_to></range_time_to> </range> </dates> <time_from></time_from> <time_to></time_to> <organizer_selector>1185</organizer_selector> <organizer></organizer> <coorganizer></coorganizer> <organizer_data> <email></email> <phone></phone> <website></website> </organizer_data> <price>Prost vstop.</price> <general> <subtitle>Pikin festival</subtitle> <summary>&lt;P&gt;Koncert&lt;BR&gt;&lt;BR&gt; &lt;P&gt;&lt;/P&gt; &lt;P&gt;&lt;/P&gt; &lt;P&gt;Brezplačne vstopnice za vse dogodke lahko dvignete uro pred dogodkom na blagajnah v avli Doma kulture, v Kinu Velenje in v Glasbeni šoli Velenje. Število mest je omejeno. &lt;/P&gt; &lt;P&gt;&lt;/P&gt;</summary> </general> <approved>True</approved> <content> <text> <style>normal</style> <text>&lt;P&gt;&#39;Moje sonce&#39;, &#39;Odpelji me&#39;, &#39;Bodi zvezda&#39;, &#39;Komaj čakam&#39; in &#39;Ne&amp;nbsp;sekiraj se&#39; so le nekateri od številnih hitov skupine Bepop. Zmagovalci našega prvega velikega lova na talente so osvojili Slovenijo kot zvezde dveh razprodanih dvoranskih turnej Popstars, na željo številnih navijačev pa so se Ana, Alenka in Tinkara po 15. letih vrnile kot ženski trio. Načrt, da bi opravile le nekaj nostalgičnih nastopov, je hitro splaval po vodi, saj so jih zasuli s klici za nastope. Presenečene nad tem, kako zelo je živa njihova glasba, tako med originalnimi oboževalci, kot generacijami, ki jih sploh še niso doživele v živo, so se vrnile v studio, posnele nov poletni hit &#39;Daj se nasmej&#39;, postavile skupino in postale vseslovenske ljubljenke kot #BepopLadies. Vse tri dame so tudi mame, podjetnice, aktivne v kar nekaj družbeno koristnih projektih, prav v vsaki od njih pa se skriva tudi malo Pike Nogavičke.&lt;/P&gt;</text> </text> </content> <fv-settings> <main-banner>true</main-banner> <main-banner-pika>false</main-banner-pika> </fv-settings>