27. 09. 2020 ob 11:00, Dom kulture Velenje

RAZPRODANO - Juri Muri v Afriki pleše

Plesna predstava

Plesni teater Ljubljana
Režija: Ivana Djilas
Koreografija: Maša Kagao knez
Soustvarjalci in izvajalci: Blaž Celarec, Jose – Joseph Nzobandora, Maša Kagao Knez, Vito Weis / Gašper Kunšek

Predstava je dolga 45 minut in je primerna za otroke od 3. leta dalje.

Brezplačne vstopnice za vse dogodke lahko dvignete uro pred dogodkom na blagajnah v avli Doma kulture, v Kinu Velenje in v Glasbeni šoli Velenje. Število mest je omejeno.

Juri Muri se noče kopati in pobegne v Afriko. Kmalu osvoji puščavo in živali ga sprejmejo za svojega prijatelja. V Afriki med drugim spozna, da človek »… lahko najde gostoljubno in odprto ljudstvo, ki ga sprejme in ga poduči, kaj je v življenju prav in kaj narobe, kaj je zabloda in kaj predsodek, in ne nazadnje, kako pomembno je biti čistoče vzor, ne le telesne, tudi tiste notranje, ki tke pristne prijateljske vezi«. S pomočjo afriških ritmov, glasbe v živo, lutk nenavadnih velikosti in veliko plesa predstava pripoveduje o geografiji, barvah in razlikah na tem svetu.
http://www.velenje-events.si/si/imagelib/header-banner//default/Festival%20Velenje/Pikin%20festival%202020/JURI%20MURI%20Foto%20Miha%20Sagadin-3.jpg / <image>1000006700</image> <categories> <category>6220</category> </categories> <locations> <location>350</location> <micro_location></micro_location> </locations> <target_audience> <target_audience>362</target_audience> </target_audience> <dates> <range> <from>27.09.2020</from> <to></to> <range_time_from>11:00</range_time_from> <range_time_to></range_time_to> </range> </dates> <time_from></time_from> <time_to></time_to> <organizer_selector>1185</organizer_selector> <organizer></organizer> <coorganizer></coorganizer> <organizer_data> <email></email> <phone></phone> <website></website> </organizer_data> <price>Prost vstop.</price> <general> <subtitle>Pikin festival</subtitle> <summary>&lt;P&gt;Plesna predstava&lt;BR&gt;&lt;BR&gt;Plesni teater Ljubljana&lt;BR&gt;Režija: Ivana Djilas&lt;BR&gt;Koreografija: Maša Kagao knez&lt;BR&gt;Soustvarjalci in izvajalci: Blaž Celarec, Jose – Joseph Nzobandora, Maša Kagao Knez, Vito Weis&amp;nbsp;/ Gašper Kunšek&lt;BR&gt;&lt;BR&gt;Predstava je dolga 45 minut in je primerna za otroke od 3. leta dalje.&lt;/P&gt; &lt;P&gt;Brezplačne vstopnice za vse dogodke lahko dvignete uro pred dogodkom na blagajnah v avli Doma kulture, v Kinu Velenje in v Glasbeni šoli Velenje. Število mest je omejeno. &lt;/P&gt; &lt;P&gt;&lt;/P&gt;</summary> </general> <approved>True</approved> <content> <text> <style>normal</style> <text>Juri Muri se noče kopati in pobegne v Afriko. Kmalu osvoji puščavo in živali ga sprejmejo za svojega prijatelja. V Afriki med drugim spozna, da človek &#187;… lahko najde gostoljubno in odprto ljudstvo, ki ga sprejme in ga poduči, kaj je v življenju prav in kaj narobe, kaj je zabloda in kaj predsodek, in ne nazadnje, kako pomembno je biti čistoče vzor, ne le telesne, tudi tiste notranje, ki tke pristne prijateljske vezi&#171;. S pomočjo afriških ritmov, glasbe v živo, lutk nenavadnih velikosti in veliko plesa predstava pripoveduje o geografiji, barvah in razlikah na tem svetu.</text> </text> </content> <fv-settings> <main-banner>false</main-banner> <main-banner-pika>false</main-banner-pika> </fv-settings>