26. 09. 2020 ob 12:00, Glasbena šola Velenje

Palčica

Igrana predstava

Gledališče KUKUC

Scenarij in režija: Urška Raščan (po motivih pravljice H.C. Andersena - Palčica)
Igrajo: Petra Jauk, Luka Slavic, Urška Raščan

Brezplačne vstopnice za vse dogodke lahko dvignete uro pred dogodkom na blagajnah v avli Doma kulture, v Kinu Velenje in v Glasbeni šoli Velenje. Število mest je omejeno.

Palčica je zgodba o pogumu in pravi ljubezni, ki reši vse. Je zgodba o moči, ki ne izvira iz velikosti telesa, ampak čistosti srca in o iskanju sebe in svojega mesta v svetu velikih in drugačnih. Veliko se bomo naučili o svetu, veliko o ljudeh, ki nam pridejo v življenju na pot in o tem, kako pomembno je, da ostanemo zvesti sebi. In ob srečnem koncu najlepše Andersenove pravljice tudi to, da po vsakem dežju posije sonce, še posebej, če smo dobri, pošteni in smo si to sonce zaslužili.
http://www.velenje-events.si/si/imagelib/header-banner//default/Festival%20Velenje/Pikin%20festival%202020/palcica_2020_03.jpg / <image>1000006689</image> <categories> <category>6220</category> </categories> <locations> <location>385</location> <micro_location></micro_location> </locations> <target_audience> <target_audience>362</target_audience> </target_audience> <dates> <range> <from>26.09.2020</from> <to></to> <range_time_from>12:00</range_time_from> <range_time_to></range_time_to> </range> </dates> <time_from></time_from> <time_to></time_to> <organizer_selector>1185</organizer_selector> <organizer></organizer> <coorganizer></coorganizer> <organizer_data> <email></email> <phone></phone> <website></website> </organizer_data> <price>Prost vstop.</price> <general> <subtitle>Pikin festival</subtitle> <summary>&lt;P&gt;Igrana predstava&lt;/P&gt; &lt;P&gt;Gledališče KUKUC&lt;BR&gt;&lt;/P&gt; &lt;P&gt;Scenarij in režija: Urška Raščan (po motivih pravljice H.C. Andersena - Palčica)&lt;BR&gt;Igrajo: Petra Jauk, Luka Slavic, Urška Raščan&lt;/P&gt; &lt;P&gt;Brezplačne vstopnice za vse dogodke lahko dvignete uro pred dogodkom na blagajnah v avli Doma kulture, v Kinu Velenje in v Glasbeni šoli Velenje. Število mest je omejeno. &lt;/P&gt;</summary> </general> <approved>True</approved> <content> <text> <style>normal</style> <text>Palčica je zgodba o pogumu in pravi ljubezni, ki reši vse. Je zgodba o moči, ki ne izvira iz velikosti telesa, ampak čistosti srca in o iskanju sebe in svojega mesta v svetu velikih in drugačnih. Veliko se bomo naučili o svetu, veliko o ljudeh, ki nam pridejo v življenju na pot in o tem, kako pomembno je, da ostanemo zvesti sebi. In ob srečnem koncu najlepše Andersenove pravljice tudi to, da po vsakem dežju posije sonce, še posebej, če smo dobri, pošteni in smo si to sonce zaslužili.</text> </text> </content> <fv-settings> <main-banner>false</main-banner> <main-banner-pika>false</main-banner-pika> </fv-settings>