26. 09. 2020 ob 16:00, Glasbena šola Velenje

Palčica

Igrana predstava

Gledališče KUKUC

Scenarij in režija: Urška Raščan (po motivih pravljice H.C. Andersena - Palčica)
Igrajo: Petra Jauk, Luka Slavic, Urška Raščan

Prevzem brezplačnih vstopnic na dan dogodka na vseh info točkah festivala, uro pred dogodkom pa ob posameznem prizorišču.
Število mest je omejeno.

Palčica je zgodba o pogumu in pravi ljubezni, ki reši vse. Je zgodba o moči, ki ne izvira iz velikosti telesa, ampak čistosti srca in o iskanju sebe in svojega mesta v svetu velikih in drugačnih. Veliko se bomo naučili o svetu, veliko o ljudeh, ki nam pridejo v življenju na pot in o tem, kako pomembno je, da ostanemo zvesti sebi. In ob srečnem koncu najlepše Andersenove pravljice tudi to, da po vsakem dežju posije sonce, še posebej, če smo dobri, pošteni in smo si to sonce zaslužili.
http://www.velenje-events.si/si/imagelib/header-banner//default/Festival%20Velenje/Pikin%20festival%202020/palcica_2020_02.jpg / <image>1000006688</image> <categories> <category>6220</category> </categories> <locations> <location>385</location> <micro_location></micro_location> </locations> <target_audience> <target_audience>362</target_audience> </target_audience> <dates> <range> <from>26.09.2020</from> <to></to> <range_time_from>16:00</range_time_from> <range_time_to></range_time_to> </range> </dates> <time_from></time_from> <time_to></time_to> <organizer_selector>1185</organizer_selector> <organizer></organizer> <coorganizer></coorganizer> <organizer_data> <email></email> <phone></phone> <website></website> </organizer_data> <price>Prost vstop.</price> <general> <subtitle>Pikin festival</subtitle> <summary>&lt;P&gt;Igrana predstava&lt;/P&gt; &lt;P&gt;Gledališče KUKUC&lt;BR&gt;&lt;/P&gt; &lt;P&gt;Scenarij in režija: Urška Raščan (po motivih pravljice H.C. Andersena - Palčica)&lt;BR&gt;Igrajo: Petra Jauk, Luka Slavic, Urška Raščan&lt;/P&gt; &lt;P&gt;Prevzem brezplačnih vstopnic na dan dogodka na vseh info točkah festivala, uro pred dogodkom pa ob posameznem prizorišču.&lt;BR&gt;Število mest je omejeno. &lt;/P&gt;</summary> </general> <approved>True</approved> <content> <text> <style>normal</style> <text>Palčica je zgodba o pogumu in pravi ljubezni, ki reši vse. Je zgodba o moči, ki ne izvira iz velikosti telesa, ampak čistosti srca in o iskanju sebe in svojega mesta v svetu velikih in drugačnih. Veliko se bomo naučili o svetu, veliko o ljudeh, ki nam pridejo v življenju na pot in o tem, kako pomembno je, da ostanemo zvesti sebi. In ob srečnem koncu najlepše Andersenove pravljice tudi to, da po vsakem dežju posije sonce, še posebej, če smo dobri, pošteni in smo si to sonce zaslužili.</text> </text> </content> <fv-settings> <main-banner>false</main-banner> <main-banner-pika>false</main-banner-pika> </fv-settings>