11. 09. 2022 ob 15:00, Titov trg

Živ Žav z Aniko Horvat in Luigijem

Anika bo skupaj s kitaristom Luigijem na Pikinem festivalu pela najljubše otroške pesmice skupaj z otroki. Poleg otroških bo predstavila tudi nekaj Anikinih najljubših pesmi: med njimi tudi zmagovalno letošjih Melodij morja in sonca: Do roba in še čez.

Priljubljena primorska pevka je začela nastopati, ko je bila stara toliko kot Pika. Melodije morja in sonca so jo izstrelile med najbolj priljubljene slovenske vokale, Anika pa je občinstvu vrnila s številnimi uspešnicami predvsem vrste odličnih primorskih glasbenih ustvarjalcev. Njen prepoznavni znak je mešanje glasbenih stilov, posebno vez je stkala tudi z Big Bandom RTV Slovenija in Slovensko popevko.

http://www.velenje-events.si/si/imagelib/header-banner//default/Festival%20Velenje/Pikin%20festival%202020/Anika.jpg / <image>1000008899</image> <categories> <category>6220</category> </categories> <locations> <location>351</location> <micro_location>Alfredov oder</micro_location> </locations> <target_audience> <target_audience>881</target_audience> </target_audience> <dates> <range> <from>11.09.2022</from> <to></to> <range_time_from>15:00</range_time_from> <range_time_to></range_time_to> </range> </dates> <time_from></time_from> <time_to></time_to> <organizer_selector>2964</organizer_selector> <organizer></organizer> <coorganizer></coorganizer> <organizer_data> <email></email> <phone></phone> <website></website> </organizer_data> <price>Prost vstop.</price> <general> <subtitle>Pikin festival - Koncert</subtitle> <summary>&lt;p&gt;Anika bo skupaj s kitaristom Luigijem na Pikinem festivalu pela najljubše otroške pesmice skupaj z otroki. Poleg otroških bo predstavila tudi nekaj Anikinih najljubših pesmi: med njimi tudi zmagovalno letošjih Melodij morja in sonca: Do roba in še čez.&lt;/p&gt;&lt;div&gt;Priljubljena primorska pevka je začela nastopati, ko je bila stara toliko kot Pika. Melodije morja in sonca so jo izstrelile med najbolj priljubljene slovenske vokale, Anika pa je občinstvu vrnila s številnimi uspešnicami predvsem vrste odličnih primorskih glasbenih ustvarjalcev. Njen prepoznavni znak je mešanje glasbenih stilov, posebno vez je stkala tudi z Big Bandom RTV Slovenija in Slovensko popevko.&lt;/div&gt;</summary> </general> <approved>True</approved> <content> <text> <style>normal</style> <text>&lt;br&gt;</text> </text> </content> <fv-settings> <main-banner>false</main-banner> <main-banner-pika>false</main-banner-pika> <is_coorganiser>true</is_coorganiser> </fv-settings>