27. 09. 2020 ob 12:00, Kino Velenje

RAZPRODANO - Profesorica Sfrčkljana

Predstava klovnese

Nastopa: Eva Škofič Mauer

Predstava traja 40 min in je primerna za otroke od 3. leta dalje.

Brezplačne vstopnice za vse dogodke lahko dvignete uro pred dogodkom na blagajnah v avli Doma kulture, v Kinu Velenje in v Glasbeni šoli Velenje. Število mest je omejeno.

Klovnesa Sfrčkljana bo gledalce naučila osnov lepega vedenja, odpela bo še vedno zelo priljubljeno pesem z  naslovom: "La, la, la", s katero se je prijavila na Emo leta 1978 ter se s poukom zgodovine vrnila daleč v preteklost, s prikazom zgodbe o Tisti jablani. Za vrhunec predstave pa bo poskrbela z izvedbo zelo nevarne točke: Hojo po vrvi, ne da bi pokazala spodnje hlačke.
http://www.velenje-events.si/si/imagelib/header-banner//default/Festival%20Velenje/Pikin%20festival%202020/PROFESTORICA%20SFR%c4%8cKLJANA.2docx%20FOTO%20TOMA%c5%bd%20CELAREC.jpg / <image>1000006681</image> <categories> <category>6220</category> </categories> <locations> <location>392</location> <micro_location></micro_location> </locations> <target_audience> <target_audience>362</target_audience> </target_audience> <dates> <range> <from>27.09.2020</from> <to></to> <range_time_from>12:00</range_time_from> <range_time_to></range_time_to> </range> </dates> <time_from></time_from> <time_to></time_to> <organizer_selector>1185</organizer_selector> <organizer></organizer> <coorganizer></coorganizer> <organizer_data> <email></email> <phone></phone> <website></website> </organizer_data> <price>Prost vstop.</price> <general> <subtitle>Pikin festival</subtitle> <summary>&lt;P&gt;Predstava klovnese&lt;/P&gt; &lt;P&gt;Nastopa: Eva Škofič Mauer&lt;BR&gt;&lt;BR&gt;Predstava traja 40 min in je primerna za otroke od 3. leta dalje.&lt;/P&gt; &lt;P&gt;Brezplačne vstopnice za vse dogodke lahko dvignete uro pred dogodkom na blagajnah v avli Doma kulture, v Kinu Velenje in v Glasbeni šoli Velenje. Število mest je omejeno. &lt;/P&gt;</summary> </general> <approved>True</approved> <content> <text> <style>normal</style> <text>Klovnesa Sfrčkljana bo gledalce naučila osnov lepega vedenja, odpela bo še vedno zelo priljubljeno pesem z&amp;nbsp; naslovom: &quot;La, la, la&quot;, s katero se je prijavila na Emo leta 1978 ter se s poukom zgodovine vrnila daleč v preteklost, s prikazom zgodbe o Tisti jablani. Za vrhunec predstave pa bo poskrbela z izvedbo zelo nevarne točke: Hojo po vrvi, ne da bi pokazala spodnje hlačke.</text> </text> </content> <fv-settings> <main-banner>false</main-banner> <main-banner-pika>false</main-banner-pika> </fv-settings>